De Partners van het 7e Lustrum

Het 7e Lustrum van SvBMT Protagoras zou niet hebben kunnen plaatsvinden zonder de steun en middelen van onze partners. Op deze pagina vind je een overzicht van alle partners die bij hebben gedragen aan het mogelijk maken van de Lustrumactiviteiten en alle dingen daaromheen op alfabetische volgorde. Elke partner zal worden beschreven met een korte uitleg wat zij doen en wat zij hebben betekent voor het Lustrum, samen met hun bedrijfslogo. Als je op het logo van de partner drukt zal je direct naar hun website worden begeleid.

 

 

ANT Neuro

ANT Neuro is toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen voor de neurowetenschappen en neurodiagnostiek, met name gericht op systemen en producten die wetenschappers en artsen inspireren om nieuwe acties te ondernemen en een beter inzicht te krijgen in het menselijk brein.

Door gezonde relaties met hun medewerkers, klanten, distributeurs en leveranciers te onderhouden en door proactief de markt van hersenonderzoek en diagnostiek aan te spreken, streven zij ernaar langdurige samenwerkingen te ontwikkelen die zullen resulteren in uitgebreide kennisuitwisseling, toepassingsverbeteringen en nieuwe doorbraken op het gebied van de cognitieve neurowetenschappen.

ANT Neuro heeft geholpen om de Lustrumweek met een heerlijke lunch te kunnen openen!

   

ChipSoft

Zorgprofessionals ondersteunen met de beste zorg-ICT. Dat is wat ChipSoft doet. Hun software zorgt ervoor dat iedereen in de zorg zich volledig kan richten op zijn belangrijkste taak. Met gebruiksvriendelijke oplossingen ondersteunen zij zorgprofessionals bij elk denkbaar werkproces in de zorgketen.

Dit doen zij aan de hand van vijf thema's, waarbij de patiënt altijd op één staat: kwaliteit & (patiënt)veiligheid, digitale gegevensuitwisseling & samenwerking, registratielastvermindering & gebruiksvriendelijkheid, patiëntparticipatie en datagedreven zorg.

Chipsoft heeft een grote bijdrage geleverd om van de Spieren voor Spieren Obstacle Run een geheid succes te maken!

   

Faculteit der BioMedische Technologie

De faculteit der BioMedische Technologie staat bekend om haar toonaangevende onderzoek op het gebied van chemische biologie, regeneratieve engineering & materialen en biomedische beeldvorming en modellering. De wetenschappelijke excellentie van onze senior en jonge aankomende onderzoekers wordt bevorderd in hun nauwe samenwerking binnen het departement en in (inter)nationale partnerschappen. Samen streven zij ernaar de gezondheidszorg en de samenleving als geheel te verbeteren.

Bovendien leidt de afdeling de ingenieurs van de toekomst op door diepgaande technische cursussen, projectwerk, praktijkgericht laboratoriumwerk en uitgedaagd leren aan te bieden. Het onderzoeks- en ondersteunend personeel levert samen hoogwaardig onderwijs op het gebied van biomedische technologie in onze bachelor- en masteropleidingen, en voor onze PDEng- en PhD-kandidaten.

De faculteit heeft een grote bijdrage geleverd aan het organiseren van het Lustrumjaar, met name het Lustrum-Diesfeest!

   

iTrainee

iTrainee is dé matchmaker tussen jonge talenten en bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants. Door middel van kennismakings- en selectiegesprekken toetsen zij of zij jou het perspectief kunnen bieden waar jij naar op zoek bent en of zij kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Hun traineeship is een combinatie van leren en werken. Zij laten jou kennis maken met de diverse bedrijfskundige en technische richtingen van SAP en nemen daarmee meteen jouw soft skills onder de loep. Alle opgedane kennis mag jij vervolgens direct in de praktijk toepassen. iTrainee gaat tijdens jouw opleiding op zoek naar de best passende toekomstige werkgever, die helemaal aansluit op jouw talenten, wensen en persoonlijkheid.

iTrainee heeft geholpen om van onze lasergame activiteit een succes te maken!