Alle Prot-items die op dit moment te koop zijn, kan je vinden op deze pagina! Alle items zijn Op=Op, dus ben er snel bij mocht je deze leuke items willen kopen. Voor alle items kan je gewoon langs In Vivo of het Prothok komen en dan helpt het bestuur je graag verder met het kopen. 

 

 

Handdoek

Deze handdoek is niet alleen handig om te gebruiken als je hebt gedoucht, maar is ook ideaal om te gebruiken als sporthanddoek!! (Ideaal om te combineren met de sprotlijn) Deze handdoek is van hoge kwaliteit en heeft het logo geborduurd, waardoor het logo ook na vele wasbeurten mooi blijft. Koop daarom nu deze mooie handdoek voor maar 6 euro!

 

Ledentrui

Deze mooie Protagoras ledentrui heeft een uniek design, namelijk onze mooie Bouzo! Deze trui is niet alleen comfortabel en zacht, maar heeft van achteren een mooie slang en van voren en minimalistisch design van Protagoras. Wil jij graag ook de hele winter lekker warm zitten of de rest van het jaar laten zien dat je bij Protagoras zit, koop dan nu deze mooie trui voor maar 20 euro!

 

Waterfles

Heb jij nog geen fijne waterfles, is hij kapot gegaan, kwijt geraakt, ben je toe aan een nieuwe of wil je gewoon graag shinen met deze mooie rode Prot waterfles? Kom dan nu je nieuwe drinkfles ophalen in In Vivo of in Prothok, voor maar 4 euro!

 

Lustrum sokken

Deze adembenemende sokken zijn het eerste item van het 7de lustrumjaar en gelukkig nog te bestellen! Met deze prachtige sokken, qua materiaal sportsokken, kan je vieren dat Protagoras al 35 jaar bestaat! Wat een mooie leeftijd :) Dus wacht nu niet langer en koop 1 paar voor 6 euro, of 2 paar voor 10 euro! Zo kom je in de zevende hemel ;)

 

 

Sport items

Een sporttas

Deze praktische sporttas is inclusief verstelbare schouderband, afsluitbare zijvakken en een groot schoenenvak. Daarnaast staat er op de zijkant ook nog eens het mooiste logo ter wereld gedrukt. Dus heb jij nou dringend een nieuwe sporttas nodig, of wil jij de hele sportclub jaloers maken met deze geweldige tas? Zoek dan niet langer verder, maar bestel snel jouw eigen “SProttas” via de knop hieronder. Voor maar €12,50 heb je al de sporttas die je je hele leven al gewild had.

 

Een sportshirt 

Met dit mooie sportshirt kan jij ook stralen in de sportschool, op het sportveld of gewoon thuis! Met dit sportieve shirt kan jij al je sportieve doelen halen en nu te koop voor 15 euro.