Speciaal voor de eerstejaars studenten van BMT en MWT worden er ieder jaar verschillende eerstejaars activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn bedoeld om je mede eerstejaars te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Deze activteitein worden beide door de Eerstejaars Commissie (EJC) en het bestuur. Mocht het jou nou ook leuk lijken om activiteiten te organiseren voor je mede-eerstejaars.

 

Lunch

Ieder jaar is er aan het begin van het jaar een lunch georganiseerd om jullie welkom te heten op de universiteit en bij BMT/MWT! Deze lunch biedt de perfecte gelegenheid om je medestudenten te leren kennen in een informele en gezellige sfeer.

Tijdens de lunch kun je genieten van een heerlijke maaltijd, leuke gesprekken voeren en meer te weten komen over de verschillende activiteiten en mogelijkheden die onze universiteit te bieden heeft. Mis deze kans niet om nieuwe vrienden te maken en je netwerk uit te breiden!

  

 

 

Eerstejaars BBQ

Tijdens deze eerstejaars BBQ kun je genieten van een hapje en een drankje en leer je mede eerstejaars kennen. Vaak een combinatie van (vega) vlees, brood, salades en een verfrissend drankje.

Schrijf je voor deze activiteit gezellig in met je intro groepje, CBL groepje of kom zelf en leer nieuwe mensen kennen!

 

 

Cantus

Ieder jaar is het aan de EJC een grote eer en een waar genoegen om mede te mogen delen dat alle eerstejaars zijn uitgenodigd voor de EJCantus. Ieder jaar heeft de cantus een nieuw, origineel thema om helemaal in de sfere te komen. Zij verzoeken dan ook vriendelijk om gekleed te komen volgens thema. 
Vergeet u zich daarom zeker niet in te schrijven om te participeren aan dit grootse evenement. Onder de achttien wordt u ook van harte welkom geheten. U zal dan de avond moeten overleven op koolzuurhoudende non-alcoholische drank.  

 

 

Commissie info markt

Lijkt het jou nou leuk om iets extra's te doen naast je studie? Ben je het studeren al zat? Dit is mogelijk! Bij Protagoras hebben we verschillende commissies die jouw hulp nodig hebben! Voor een overzicht van alle commissies, kijk vooral bij Commissies! Tijdens de commissie info markt zijn er commissieleden aanwezig van alle commissies, zodat je gezellig kan kletsen over wat een commissie inhoud en al jouw vragen stellen!

 

 

Eerstejaars carrièredag

Ben jij benieuwd naar wat je na je studie BMT of MWT kan doen?

De eerstejaars carrière dag is de start van je loopbaan oriëntatie waarop je kennis maakt met bedrijven van verschillende richtingen en verschillende professies. Op deze dag zijn jullie vrij geroosterd, dus deelname is verplicht, zodat jullie je alvast kunnen oriënteren op je carrière. Verder krijg je op deze dag uitleg over MyFuture en over de MyFuture punten.