Welkom bij de BME stage-database! Op deze pagina vind je informatie over de stages die hier geplaatst worden en hoe je verder kunt gaan wanneer je een interessante vacature hebt gevonden. Op deze pagina vind je stagevacatures van externe organisaties of bedrijven, evenals interne projecten van de TU/e.

Goedkeuring stage

Stages die op deze pagina geplaatst zijn, zijn niet goedgekeurd door een docent of iemand binnen de BME-afdeling, dus er is geen garantie dat je een bepaalde stage kunt doen. Als je geïnteresseerd bent in een vacature, kun je contact opnemen met de genoemde onderzoeksgroep(en). Zij kunnen beslissen of het mogelijk zou zijn om de stage te doen. Alleen masterstudenten kunnen projecten doen bij externe organisaties of bedrijven. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om een ​​begeleider binnen de BME-afdeling te vinden voor zowel interne als externe stages. Dit betekent dat je twee begeleiders zult hebben wanneer je een externe stage doet.

Onderzoeksgroepen en relevante tags

Zoals je kunt zien, zijn de stages ingedeeld per cluster. Als je een vacature opent, zie je de meest relevante tags hieronder vermeld onder de clusters. Op basis van deze tags kun je bepalen welke onderzoeksgroep je zou kunnen benaderen voor de stage.

Als je meer informatie wilt over een stage, kun je zelf contact opnemen met de organisatie via het e-mailadres of telefoonnummer dat je kunt vinden in de vacature.

Protagoras heeft het doel studenten bewust te maken van het belang van loopbaanontwikkeling tijdens hun studie. Door de afstand tussen een bedrijf en een student te minimaliseren, kan er meer inzicht worden gegeven om de juiste keuzes te maken in een loopbaanpad. Op deze pagina vind je alles over een carrière in de industrie! 

Protagoras heeft het doel studenten bewust te maken van het belang van loopbaanontwikkeling tijdens hun studie. Door de afstand tussen een bedrijf en een student te minimaliseren, kan er meer inzicht worden gegeven om de juiste keuzes te maken in een loopbaanpad. Op deze pagina vind je alles over een carrière in de academische wereld! 

De faculteit Biomedische Technologie heeft een interne stagebank, waarop je stagevacatures kunt vinden van externe organisaties en bedrijven, alsook interne onderzoeksprojecten. De stagebank is te vinden op Canvas: kijk op de modules pagina van 8G005 of klik op onderstaande link

Belangrijk om te vermelden is dat de geplaatste stages en projecten niet vooraf goedgekeurd zijn door een docent of iemand anders binnen de faculteit. Dit betekent dat er geen garantie is dat je een bepaalde stage kan gaan doen. In onderstaand document staat alle belangrijke informatie rondom het regelen van je stage of interne project via de stagebank.

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 closed 

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 closed

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00

Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !