Lustrumfoto_Groep

 

Om te zorgen dat alles soepel loopt tijdens het Lustrumjaar, is er een Lustrumcommissie aangesteld. In 2023 bestaat Protagoras 35 jaar en zal er voor de zevende keer een Lustrum plaatsvinden. De 7e Lustrumcommissie bestaat uit de volgende leden: Moud Rokven, Fenne Geraedts, Sylvia Frints, Thom Evers, Noa Zijlmans, Dan Yang Wester, Eva Beek, Jaime Scheepers en met Isa Haeck als Lustrumcommissaris. Hieronder zullen zij zichzelf even voorstellen.

Voorzitter en Duurzaamheidsverantwoordelijke Lustrumfoto_Moud

 

Holaa, mijn naam is Moud en als zevendejaarsstudent ben ik van de oude garde binnen de Lustrumcommissie. Ik ben dan ook de enige van de commissie die het vorige Lustrum heeft meegemaakt. Als lid van deze commissie zal ik de rol van voorzitter op me nemen om zo hopelijk alles in goede banen te kunnen lijden. Daarnaast ben ik ook duurzaamheidverantwoordelijke! Van vorig Lustrum staat vooral het Lustrumgala mij nog goed bij en het lijkt mij leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi Lustrumjaar met jullie allen!

Secretaris Lustrumfoto_Fenne

 

Hoii, mijn naam is Fenne en ik ben pas één jaartje lid bij Protagoras. Dit jaar zal ik aan de slag gaan als nieuwste en tevens jongste lid van de Lustrumcommissie! In onze commissie zal ik de taak van secretaris op mij gaan nemen en zal ik zorgen dat iedereen precies weet wat er nog moet gebeuren na iedere vergadering en wie er gestraft moet worden voor het niet uitvoeren van de AP'tjes. ;) Ik heb heel veel zin om het komende Lustrum met jullie allemaal te vieren!

Penningmeester Lustrumfoto_Sylvia

 

Heey allemaal, ik ben Sylvia en jullie hebben mij al drie jaar kunnen zien rondlopen bij Protagoras! In de Lustrumcommissie zal ik de rol van penningmeester op mij nemen en zal ik ervoor zorgen dat de financiën lekker op orde zijn, zodat wij te gekke activiteiten neer kunnen zetten voor de vereniging! Ik kijk ernaar uit om dit jaar samen met alle Protters onvergetelijk te gaan maken!

Externe BetrekkingenLustrumfoto_Thom

 

Hoi! Ik ben Thom en ik ben nu al twee jaar een actief lid bij Protagoras. Velen van jullie zullen mij kennen als zeer enthousiast borrelaar en na twee jaar bij de ProZAc te hebben gezeten zal ik aankomend jaar de Lustrumcommissie versterken door de rol van externe betrekkingen te vervullen. Daarnaast zal ik verantwoordelijk zijn voor zaken rondom het goede doel dat wij gedurende dit Lustrumjaar zullen sponsoren. Hopelijk zal ik jullie aankomend jaar veel zien bij onze Lustrumactiviteiten!

Externe Betrekkingen en Dagcoördinator Lustrumfoto_Noa

 

Hi allemaal, ik ben Noa en ik ben al voor het vijfde jaar actief bij Protagoras. Na zeven commissies en een bestuursjaar mag ik nu ook deel uit maken van de Lustrumcommissie. Ik zal komend jaar gedeeltelijk externe betrekkingen doen, zodat bedrijven en andere partijen bij ons Lustrumjaar betrokken kunnen worden. Daarnaast zal ik één van de drie dagcoördinatoren zijn en hopelijk hele leuke activiteiten neer zetten om het Lustrum te vieren! Ik heb er zin in en zie jullie graag dit jaar!

Dagcoördinator en VicevoorzitterLustrumfoto_Dan_Yang

 

Hey, ik ben Dan Yang en dit Lustrumjaar wordt mijn vijfde actieve jaar bij de vereniging. Daarnaast was ik de afgelopen jaren ook vaak te vinden op de borrels en activiteiten van Protagoras. Binnen de commissie zal ik de rollen van dagcoördinator en vicevoorzitter vervullen. Op deze manier wil ik, met behulp van de rest van de commissie, een aantal super vette activiteiten voor jullie gaan neerzetten! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik en zie ik jullie allemaal daar! :)

Promotieverantwoordelijke en Dagcoördinator Lustrumfoto_Eva

 

Heey, ik ben Eva en ik ben alweer vier jaar bekend bij Protagoras, waar ik altijd vrolijk heb mee gedaan aan de activiteiten die werden georganiseerd en waar ik al verschillende commissies heb gedaan. Nu als dagcoördinator wil ik voor alle leden ook leuke activiteiten gaan organiseren en, natuurlijk, zelf meemaken. Om de activiteiten met zoveel mogelijk mensen te kunnen doen ben ik ook verantwoordelijk voor de promotie. Zo is iedereen het hele jaar op de hoogte van het Lustrum en alle leuke activiteiten en items!

Promotieverantwoordelijke, Socialmediaverantwoordelijke en Siteverantwoordelijke
Lustrumfoto_Jaime

 

Hallo allemaal! Ik ben Jaime [Ge-Aai-Muh] en ik ben een derdejaars BMT student. Ik ben nu één jaar een actief lid bij Protagoras en dit is de eerste commissie waar ik in zit. Wat een geluk dat mijn eerste commissie de Lustrumcommissie mag zijn! Als promotieverantwoordelijke zorg ik ervoor dat jullie allemaal goed op de hoogte zijn wanneer en welke activiteiten er gaan plaatsvinden. Als socialmediaverantwoordelijke houd ik de Instagrampagina van het Lustrum bij zodat jullie actief betrokken blijven bij het Lustrum. Ook ben ik Siteverantwoordelijke en zal ik het Lustrumgedeelte van de Protagoras website up-to-date houden. Ik hoop jullie allen bij de Lustrumactiviteiten te gaan zien en dat jullie een fantastisch Lustrum gaan hebben!

Lustrumcommissaris Bestuurfoto_Isa

 

Hoi allemaal, ik ben Isa en ik ben dit jaar alweer een vierdejaars student en voor het derde jaar te vinden bij onze mooie vereniging. Dit jaar mag ik een bijzondere rol vervullen bij het organiseren van het Lustrum: ik zal namelijk als Lustrumcommissaris de brug tussen het bestuur en de Lustrumcommissie zijn en hopelijk gaan bijdragen aan een hele hoop mooie activiteiten! Ik hoop jullie allen te zien bij de activiteiten, laten we er samen een adembenemend jaar van maken!

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 closed 

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 closed

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00

Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !