Het Lustrumjaar zal worden afgesloten met een Lustrumweek. Dit is een week vol activiteiten voor leden van Protagoras en daarbuiten.


Op deze pagina vind je een overzicht van alle bekend gemaakte Lustrumweek activiteiten op chronologische volgorde. Elke activiteit zal worden beschreven met de promotietekst van de activiteit, samen met de poster. Ook zullen er links te vinden zijn voor de inschrijvingspagina en gemaakte foto’s wanneer deze beschikbaar komen.

 

Voor een overzicht van alle andere Lustrumactiviteiten klik hier.

Begin de Lustrumweek voordelig met een gratis lunch!

 

Geniet van de broodjes die onze FoodCie voor jullie zullen bereiden, hiermee kunnen jullie meteen een goede bodem voor de rest van de week leggen! Zorg dat je je eigen beker meeneemt als je ook wat wilt drinken bij de lunch.

 

Deze lunch wordt mede mogelijk gemaakt door ANT Neuro en zij zullen ook een demonstratie tonen tijdens de lunch!

Fietsend borrelen door Eindhoven!

 

Trap de Lustrumweek goed af met een heuse bierfietstocht door Eindhoven! Ga samen met jouw vrienden op de bierfiets zitten, terwijl de biertjes recht voor jouw neus getapt gaan worden. Ontdek de straten van Eindhoven en geniet ondertussen van de beste liedjes! Er zijn twee tijdsloten, tijdslot A: 17:30-19:30 en tijdslot B: 19:30-21:30.

 

Voor slechts €14,00 mag jij al op een zadel zitten. Wacht niet langer met inschrijven en kies één van de onderstaande tijdsloten om te bierfietsen! Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen dat jullie ook gezellig komen fietsen!

Klaar voor het beste feest van het jaar?!

Op de dinsdagavond van de Lustrumweek zal ons adembenemende Lust+Rum Party plaatsvinden op het Koeveld. Het belooft een groots feest te worden met live entertainment, liefde en overheerlijke cocktails! Het feest begint om 20:00 en zal doorstomen tot middernacht! Deuren sluiten om 22:00, dus zorg ervoor dat jij er optijd bij bent!

Het feest is open voor alle studenten in Eindhoven, dus nodig zeker jouw studie-/huisgenoten uit! Jij wil dit feest zeker niet missen! Kaartjes zijn te koop voor slechts €5.00! Kom jij ook ons Lustrum vieren?

Wil jij jouw gezonde spieren inzetten voor zieke spieren?

 

Ook tijdens de Lustrumweek zetten we ons in voor het goede doel Spieren voor Spieren! Op woensdag 29 mei kan jij langskomen bij het Koeveld om onze stormbanen te trotseren! Voor maar €2,00 per poging sponsor jij hiermee meteen het goede doel! Daag al jouw vrienden uit en maak kans op een gave prijs!

Heb jij een lange dag gehad? Heb jij al jouw energie verbruikt, bijvoorbeeld bij de Obstacle Run? Sluit dan de dag af met een overheerlijke barbecue!

 

Bij de barbecue zullen de lekkerste salades en vers gegrilde (vega-)vleesjes voor jullie klaarstaan om die eiwitten weer aan te vullen! De barbecue gaat lekker lang door, zodat jij nog kan genieten van de avondzon onder het genot van een borrel.

 

Schrijf je in voor maar €6,00 om jouw energie weer aan te vullen en er de rest van de Lustrumweek weer vol voor te kunnen gaan! Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Eten jullie ook mee?

Op de donderdag van de Lustrumweek staat een sportieve én gezellige activiteit gepland. Willen jouw VVV’tjes (vrienden van vroeger) ook zo graag beleven hoe het hier in Eindhoven is? Of hebben ze gewoon heel veel zin om te volleyballen? Schrijf je dan nu in voor het VVV-Volleyballen samen met minimaal 1 en maximaal 3 VVV’tjes en laat ze de Lustrumweek meebeleven. De activiteit zal later ook nog afgesloten worden met een gezellige borrel én een BMT feest in de Villa Fiesta! Neem dus jouw leukste VVV'tjes mee naar deze uitgelezen kans om te laten zien hoe het er bij Protagoras aan toe gaat!

 

Het is voor ons handig om te weten of je VVV'tjes al ervaring hebben met volleybal, dus laat dat even weten bij de inschrijving!

Kom bij van de Lustrumweek!

 

Brak van het BMT-feest? Even toe aan een pauze? Kom dan op de vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00 naar Prot’s Pre-Summer Puppyslush Party op het Koeveld om lekker te relaxen en bij te komen van de Lustrumweek! Koel af met gratis Slushpuppies of met onze mini zwembadjes! Plof neer in onze zitzakken en strandstoeltjes en kom tot rust.

 

Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen jullie bij deze Lustrumactiviteit te gaan zien en gezamenlijk van de Lustrumweek bij te komen!

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 closed 

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 closed

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00

Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !