Zou jij of jouw bedrijf hier ook een vacature willen plaatsen? Neem dan contact op met onze commissarissen externe betrekkingen!

Telefoon: +31610386419

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Startdatum: jan/feb 2024
Locatie: Nieuw-Vennep
Website: www.mobius3dt.com
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Medische technologie is niet meer weg te denken uit de zorg. Innovatieve diagnostiek, behandelmethoden en medische hulpmiddelen vereisen een nieuw type professional: iemand met medische én technische kennis die de brug kan slaan tussen de zorg en technologie. Technische expertise is cruciaal bij het implementeren van nieuwe geavanceerde technologieën in de klinische praktijk, zowel vanuit industrieel perspectief als in de academische medische omgeving.
Wij zoeken zo’n gedreven professional met een afgeronde master biomedical engineering, klinisch technologie of een vergelijkbare studie. Ben jij die ambitieuze technoloog met medische kennis en affiniteit voor ondernemerschap? Lees dan verder!


Over ons
Mobius 3D Technologies is een medisch gecertificeerde bedrijf dat het potentieel van metaal 3D-printen benut voor innovaties binnen de gezondheidszorg. Met onze kennis bieden wij input en advies over ontwerp, functionaliteit, wetgeving, optimalisatie van productieprocessen, supply chain management en marktintroductie van nieuwe producten.
Mobius werkt nauw samen met innovatieve centra in- en verbonden aan de gezondheidszorg. Door samen te werken met (medische) specialisten, vooraanstaande ziekenhuizen, 3D-labs en patiëntenverenigingen zijn wij in staat om de benodigde kennis en ervaring te mobiliseren voor innovatie. Een voorbeeld hiervan is de succesvolle lancering van een warmte en vochtwisselaar voor patiënten na verwijdering van het strottenhoofd, die in de komende periode wereldwijd wordt uitgerold. Daarnaast vindt er onder andere een klinische studie plaats naar een 3D-geprinte gepatenteerde patiënt-specifiek implantaten.


Jouw rol
Als medisch ingenieur bij Mobius ben je onderdeel van een technologie gedreven onderneming, waar geen dag hetzelfde is. Je maakt deel uit van projectteams, waarbij je samenwerkt in een klein en slagvaardig academisch geschoold team bij Mobius, maar ook met experts binnen het ziekenhuis. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor alle aspecten van ontwerp, ontwikkeling, onderzoek, prototyping, productie en marktintroductie van nieuwe medische producten. Je zult ook jouw bijdrage leveren aan het onderhouden van het kwaliteitssysteem voor onze medische certificering. Verder draag je bij aan strategische en praktische klussen, zoals maken en uitvoeren van marketing en sales plannen, contact onderhouden met stakeholders en het vergroten van onze naamsbekendheid.


Jouw kwaliteiten
Je beschikt over relevante expertise en hebt een diepgaand begrip van technische innovaties in de gezondheidszorg. Je creatieve denkwijze stelt je in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en te implementeren. Daarnaast ben je in staat om overstijgend en strategisch te denken, waarbij je technische vernieuwingen kunt integreren in bredere zorgstrategieën.
Je stelt prioriteiten en je legt gemakkelijk verbinding met anderen. In teamverband functioneren gaat je makkelijk af. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) collega’s, managers en medisch specialisten. Je bent een netwerker en vindt snel je weg binnen onze organisatie en binnen het ziekenhuis. Je bent enthousiast en komt met creatieve oplossingen. Je komt snel tot de kern en helpt collega’s de relevante vraagstukken naar boven te halen en om te zetten naar concrete acties en oplossingen. Je toont lef en weet de ander te motiveren en te faciliteren om samen tot het beste resultaat te komen.


Wat breng jij mee?
• Afgeronde masteropleiding biomedical engineering, biomechanical engineering, klinische technologie, technische geneeskunde of vergelijkbare studie.
• Kennis van en ervaring met ontwerpen en bijbehorende softwareprogramma’s, bij voorkeur SolidWorks
• Materiaalkennis
• Ervaring of affiniteit met (medisch) product ontwikkeling
• Het vermogen om zelfstandig teststrategieën te ontwikkelen en technische begeleiding aan het team te bieden met betrekking tot ontwerp en ontwikkeling van medische hulpmiddelen
• Affiniteit met ondernemerschap
• Enthousiasme voor strategische uitdagingen en bijdragen aan marketing & sales, zoals het bezoeken van (internationale) congressen.
• Een flinke dosis flexibiliteit. Je dag wordt soms geleefd door wat er gebeurt binnen de organisatie.
• Bereidheid om het verschil te maken voor collega's, onze partners en patiënten.

Dit bieden we jou
• Werken in een gedreven team.
• Een dienstverband van in eerste instantie 1 jaar, met de intentie om te zetten in onbepaalde tijd.
• Mogelijkheid tot aanvullende opleidingen en cursussen.
• Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2.950,- tot € 4.625,-, op fulltime basis)
• Goede secundaire voorwaarden, zoals pensioen, reiskostenvergoeding, laptop, mobiel en een leaseauto in overleg.


Kom in contact met ons
Wil je meer weten? Neem contact op met Paul (tel.: +316 511 161 72). Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent ook van harte welkom voor een kop koffie of thee, zodat we je persoonlijk meer kunnen vertellen! De sollicitatiegesprekken zullen 18 december zijn, dus hou deze datum vrij in je agenda.

 

jij_zorgt_voor

Locatie: Amsterdam
Niveau: HBO / WO
Dienstverband: 40 uur per week

Ben jij een doorzetter die zich vooral wil verdiepen in de technische aspecten rondom een ZIS-migratie? Grijp dan nu je kans! Wij zoeken een perfectionistische en pragmatische Technisch Consultant Datamigratie, die vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zorginstellingen helpt bij de overstap naar een fonkelnieuw zorginformatiesysteem (ZIS).

 

Jouw baan

Je steekt je energie vooral in het onderhouden en uitbouwen van migratiescripts, frameworks en rapportages. Daarnaast is het inrichten van de conversieprogrammatuur een belangrijke taak. Je laat de conversie foutloos verlopen, waarbij je garant staat voor de performance en kwaliteit. Je werkt zo’n 90% op kantoor en de rest van de tijd zit je bij klanten, waar je met hen de voortgang van het project doorneemt. Je bent nooit bezig met slechts één onderdeel, maar met het gehele systeem. Dit maakt je werk heel dynamisch.

 

Jouw team

Als Technisch Consultant Datamigratie werk je in een klein, gedreven team. Al is het een klein team, je werk raakt alle onderdelen van de implementatie, van de hardware tot aan de financiële modules. Je hebt dan ook regelmatig contact met consultants van de overige onderdelen. Samen met je team zorg je dat de migratie van patiëntendata binnen een zorginstelling foutloos verloopt. Iedereen doet in principe hetzelfde type werk, maar ieder heeft z’n eigen aandachtsgebied en specialisatie.

 

Jouw werkdag

In de ochtend controleer je eerst of de proefconversies van de vorige nacht foutloos zijn voltooid. Daarna zoek je samen met de projectconsultant conversie-issues uit, waarbij hij het voorwerk heeft gedaan en jij de scripts napluist of je de fout kunt vinden. ’s Middags leg je de laatste hand aan het nieuwe framework. Dit framework zal je nog beter in staat stellen om performance-issues te vinden. Komende nacht is er de finale conversieronde bij het ziekenhuis dat morgen onze software in gebruik neemt. Jij zet nog de laatste puntjes op de i, zodat het morgen een succesvolle dag wordt.

 

Wat bied jij?

 • De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Kennis van ETL-processen
 • Ervaring met SQL (voorkeur tSQL)
 • Analytisch inzicht
 • Communicatief vaardig
 • Geen '9-17 mentaliteit'
 • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen
 • Teamspeler die zelfstandig en daadkrachtig kan optreden
 • Kennis van zorg-ICT is een pre
 • Ervaring met datamigraties is een pre
 • Ervaring met SSIS of andere ETL-tooling is een pré

 

Wat bieden wij?

Bij ChipSoft word je gewaardeerd. Daarom bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Een fantastisch bedrijfsrestaurant
 • Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Gebruik van onze vernieuwde sportschool met begeleiding van een personal trainer

 

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

 

Sollicitateer nu!

iTrainee
Launching great careers

Ben jij een bachelor- of masterstudent die net is afgestudeerd en wil jij je carrière direct goed starten? Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Bij welke werkgever kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij je opleiding, interesses en vaardigheden? En waar word jij echt gelukkig van?

iTrainee helpt je om die vragen te beantwoorden, je carrière te lanceren en je te begeleiden naar de werkgever die het beste bij jou past.

Leer alles over bedrijfsprocessen én IT
In ons traineeship maak je kennis met de verschillende richtingen in het bedrijfsleven: van HR tot Sales, Marketing, Finance en Logistiek. Zo kun je zelf ontdekken wat het beste bij je past. Dit alles combineren we met een verdieping in IT. Waarom? IT speelt tegenwoordig een essentiële rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. Immers zijn alle domeinen in organisaties ermee verweven. Met kennis en vaardigheden op het gebied van IT, nemen je kansen op de arbeidsmarkt flink toe.

Verdieping met SAP
Die IT-verdieping doen we met SAP, de meest gebruikte Business Application Software ter wereld. Zo werken onder andere organisaties als Hema, Heineken, ASML en Nationale Nederlanden met deze software. SAP is zeker niet alleen interessant als je op een technische richting bent afgestudeerd, maar ook als je een bedrijfskundige studie hebt afgerond. Bij SAP draait namelijk alles om het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de logistiek, HR, verkoop, marketing, financiën, managementinformatie en inkoop. Je bent dan ook erg gewild als jong, talentvol en ervaren in SAP & bedrijfsprocessen!

Wat kun je met het traineeship?
Honderden talentvolle, jonge trainees zijn je voorgegaan. Allen zijn inmiddels geholpen met het lanceren van hun carrière als business analist, consultant, data scientist, BI-specialist, low-code developer of een andere expertise. Zo kan jij bijvoorbeeld aan de slag met de ontwikkeling van nieuwe applicaties in de zorg, de automatisering van magazijnen met robotics of het inrichten van nieuwe processen bij een finance-afdeling. Je kiest de carrière waar jij gelukkig van wordt!

Blijft het daarbij? Nee, want veel van onze trainees groeien in drie tot vijf jaar door naar een andere rol, zoals teamleider of manager. Of ze gaan voor zichzelf aan de slag. The sky is the limit!

 

Hoe ziet het traineeship eruit?
Wanneer je start bij iTrainee, begin je met een uitdagende opleiding; in de eerste drie maanden volg je SAP-college onder begeleiding van ervaren trainers. Dit sluit mooi aan bij de studie(s) die je net hebt afgerond. Je leert de bedrijfskundige kant van IT kennen en doet ervaring op met de technische kant van de software. Daarnaast werk je aan je soft skills. Dit zijn de vaardigheden die handig van pas komen op de werkvloer of bij klanten. Denk aan het vermogen om samen te werken in teams, feedback te geven, te overtuigen en te plannen & organiseren.

Matching & specialisatie
Dé perfecte match is alles wat telt voor ons! Gedurende je traineeship gaan we op zoek naar een werkgever die past bij jouw voorkeuren. We kijken naar je droombaan, de locatie, branche, richting en natuurlijk de bedrijfscultuur die het beste bij je past. Als we een match hebben gevonden en de kennismaking bevalt aan beide kanten, dan stellen we samen met je opdrachtgever een opleidingsplan op.

Specialisatie
Afhankelijk van je functie ga jij je specialiseren in een bepaalde richting. Tijdens deze specialisatie leer je de fijne kneepjes van het vak. Dit traject is voor iedere trainee net even anders. Voor sommige functies moet je mogelijk ook aanvullende certificaten halen. Ben je klaar met je specialisatie? Dan ga je voor de rest van je traineeship fulltime aan de slag bij je opdrachtgever. In totaal duurt deze periode 15 maanden.

Bij je specialisatie kun je kiezen voor een specialisatie in HRM, finance, BI, logistiek of een ander domein. Naast deze richtingen bieden we ook een specialisatie in low-code developing aan. Tijdens deze specialisatie leer je om op een snelle en laagdrempelige manier applicaties te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met gebruikers van de applicatie. Waarom is deze specialisatie interessant? Omdat de toepassing van low-code snel groeit binnen het bedrijfsleven. Daardoor neemt ook de vraag toe naar talentvolle mensen die deze nieuwe vorm van applicatieontwikkeling beheersen.

Welke opleiding heb je gevolgd?
Je hebt je bachelor- of masterdiploma op zak en succesvol afgerond. Het is daarnaast ook handig als je een bedrijfskundige, financiële, logistieke of organisatorische studie gevolgd hebt.

Niet alleen voor IT’ers
Voor ons traineeship heb je geen specifieke IT-vooropleiding nodig. Het kan natuurlijk geen kwaad, maar het is niet nodig. Een sterke bèta-aanleg en interesse in het IT-veld zijn veel belangrijker. In ieder geval testen we je vooraf om er zeker van te zijn dat je voldoende capaciteiten hebt om de opleiding te volgen en of je de motivatie hebt om in IT te werken. Wij leren je de rest.

 

 

Kortom; waarom zou je voor iTrainee kiezen?
Tijdens ons traineeship krijg je de kans om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en bieden we je de mogelijkheid om je hierin te specialiseren. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden die van pas komen op de werkvloer – zoals feedback geven en leren omgaan met conflicten – en zorgen we voor een zachte landing bij een werkgever die écht bij jou past. Als SAP deskundige ben je erg gewild op de arbeidsmarkt en kent jouw vakgebied veel doorgroeimogelijkheden!

En nu?
Denk je: dat is iets voor mij? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship bij iTrainee? Doe de test!

Heb je nog vragen, of wil je even langskomen voor een kennismaking? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze Campus Lead Britt: +31(0)6 3436 38 66.

Op onze website lees je alles nog eens terug en bekijk je enkele persoonlijke verhalen van onze trainees: www.itrainee.nl/kennis-en-ervaringen

 

 

We are currently recruiting a PhD student to work on a project investigating the effect of hip anatomy and its biomechanical functon on the development of hip-related diseases during growth, as well as their long risk to lead to osteoarthrits. The PhD project will include numerical analyses involving statistical shape modelling, 2D-to-3D reconstructons, and finite element analyses.
 

Candidates with a strong interest in numerical modelling, programming, and statistical shape modelling are strongly encouraged to apply. The successful candidate will work alongside the project supervisors, Ass. Prof. Lorenzo Grassi and Prof. Hanna Isaksson, and clinical collaborators, to develop a statistical shape model of the whole hip that can encompass the anatomical variations occurring during all stages of growth.

 

Where and when to apply:

- Applications are welcome through the official recruitment portal of Lund University, see the link below https://lu.varbi.com/what:job/jobID:630169/?lang=en

- Application deadline June 23rd, 2023.

 

Please contact Ass. Prof. Lorenzo Grassi (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) or Prof. Hanna Isaksson (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) with any questions.
 

vacature_picture_technomed-copy

Jouw functie als R&D Engineer
Als R&D Engineer speel je een cruciale rol in het aansturen van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten voor onze IONM (Intra Operative Neuro Monitoring) en CNP (Clinical Neurophysiology) portfolio's. Je bent betrokken bij het hele proces, van de conceptuele fase tot de uiteindelijke implementatie. Als lid van ons R&D-team werk je samen met verschillende disciplines aan hoogwaardige oplossingen die ons portfolio naar een hoger niveau tillen.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Ontwerpprototypes ontwikkelen, beoordelen en testen. Vervolgens productontwerp afronden om massaproductie mogelijk te maken;
 • Analyseren van nieuwe componenten, materialen en technologieën om de haalbaarheid te beoordelen voor alle nieuwe productontwikkeling;
 • Analyseren en uitvoeren van kwantitatieve beoordelingen van ontwerpprototypes in lijn met de wettelijke en industriële normen;
 • Prestatieanalyses van prototypen uitvoeren en ervoor zorgen dat de produceerbaarheid van producten voldoet aan de kwaliteitsparameters;
 • Genereer ideeën voor nieuwe producten samen met klanten, sales en marketing;
 • Zelfstandig onderzoek uitvoeren;
 • Voldoen aan het interne Design Control Proces tijdens het volgen van een productontwikkeling project.


Wie jij bent

 • Je hebt een afgeronde ingenieursopleiding op masterniveau, bij voorkeur in Biomedical Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Physics of vergelijkbaar;
 • Kennis van SolidWorks is een pré;
 • Kennis van het menselijk zenuwstelsel is een pré;
 • Je weet de behoeften van patiënten en klanten te analyseren om passende oplossingen te ontwerpen;
 • Je zoekt naar ideeën van anderen en neemt ze op in het probleemoplossingsproces;
 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.


Wat kun je verwachten
Bij Technomed maak je deel uit van een dynamisch R&D-team binnen een groeiend organisatie. Daarnaast werk je samen met toonaangevende experts op dit gebied. Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we mogelijkheden voor training en bijscholing. Binnen ons bedrijf is er volop ruimte voor professionele groei en ontwikkeling in een stimulerende omgeving.

Over Technomed
Wij geloven dat technologie een grote invloed kan hebben op het leven van patiënten. Onze producten transduceren een bio-elektrisch signaal van de patiënt naar medische apparatuur om zenuw-, spier- en hersenactiviteit te beoordelen. Technomed Engineering BV is onderdeel van de internationale Welcony groep. Welcony is wereldwijd marktleider in neurotechnologie en ondersteunt duizenden onderzoekslaboratoria, klinieken, ziekenhuizen en universiteiten die zich richten op geestelijke gezondheid, hersenaandoeningen, cognitieve neurowetenschappen en neuromonitoring. We hebben vier merken en één missie: 'Het op de markt brengen van de beste minimaal invasieve neurotechnologie voor onderzoekers, clinici en patiënten'. Onze merken zijn: Magstim - Transcraniële Magnetische Stimulatie (TMS), MagstimEGI - Hoge-Dichtheid EEG, Technomed - Klinische Neurofysiologie en Neurosign - Neuromonitoring. Deze functie is voor ons merk Technomed | Neurosign met het hoofdkantoor in Maastricht-Airport en een eigen productiefaciliteit in Indonesië.


Solliciteren?
Interesse om aan de slag te gaan als R&D Engineer? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Nog vragen over deze functie? Geen probleem! Neem contact op met Jefte Erens (Corporate Director Talent & Strategy) op nummer +31(0)43-4086878. Website: Ga naar website

Apply now via this link !

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 9:00-17:00

Dinsdag

 9:00-17:00

Woensdag

 12:00-17:00

Donderdag

 9:00 - 16:30
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 9:00-17:00

Dinsdag

 9:00-17:00

Woensdag

 12:00 -17:00

Donderdag

 9:00-19:30

Vrijdag  9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !