Gedurende het Lustrumjaar zal de Lustrumcommissie meerdere mooie Lustrumactiviteiten organiseren voor de leden van Protagoras en daarbuiten.


Op deze pagina vind je een overzicht van alle bekend gemaakte Lustrumactiviteiten op chronologische volgorde. Elke activiteit zal worden beschreven met de promotietekst van de activiteit, samen met de poster. Ook zullen er links te vinden zijn voor de inschrijvingspagina en gemaakte foto’s wanneer deze beschikbaar komen.

Ben jij er ook klaar voor om het Lustrumjaar te openen met een adembenemende activiteit?

 

Op 20 september zal het Lustrumjaar geopend worden met onze eerste Lustrumactiviteit: De Openingsstunt! De Openingsstunt zal plaatsvinden van 12:00 tot 16:00 op het Koeveld! (Dit is het veld tegenover het Auditorium.)

 

Ben jij een echte durfal en weet jij de bierfles te trotseren bij een heuse bierflesrodeo of geniet je tijdens de Openingsstunt liever van GRATIS vers bereide poffertjes terwijl je naar de bierflesrodeo kijkt? Waarom doe jij ze niet gewoon allebei!

 

Dit is een OPEN activiteit, dus ben jij of ken jij iemand van een andere studie, nodig ze uit en kom gezellig langs! Inschrijving is niet nodig.

De befaamde Lustrumcantus komt weer terug!

 

Op 11 oktober zal de tweede Lustrumactiviteit van Q1 gaan plaatsvinden in de Markthal; de Lustrumcantus! Deze cantus zal gaan plaatsvinden van 20:00 tot 23:00.

 

Voor maar €13,00 zal jij gezellig, samen met jouw medestudenten, genieten van ONBEPERKT bier/ranja, terwijl jullie liedjes gaan zingen uit het liederenboek. Dus zet jezelf schrap om luidkeels mee te gaan zingen met de mooie selectie aan liedjes. Als je niet kan zingen is dat geen probleem, het gaat tenslotte om het VOLUME!!

 

Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen jullie bij deze Lustrumactiviteit te gaan zien, maar wees er snel bij, want VOL=VOL!

Iedereen klaar? Veilen maar!

 

Het is alweer bijna kwartiel 2 en om meteen goed te beginnen zal er op 16 november een speciale veilingborrel plaatsvinden in In Vivo! Gedurende deze borrel kan jij bieden op verschillende vette voorwerpen of tegoeden, onder begeleiding van onze eigen veilingmeester! Als jij alleen wilt komen borrelen is dat geen probleem; deelname aan de veiling is niet verplicht.

 

De borrel begint om 16:00 en loopt door tot 20:00, de veiling zelf begint vanaf 17:00, dus zorg ervoor dat jij op tijd bent! Het geld dat wordt opgehaald met de veiling zal richting het goede doel van het 7e Lustrum, Spieren voor Spieren, gaan! Jij komt toch ook?

 

Dus eenmaal, andermaal…

Het eerste Lustrumfeest komt eraan, en wat voor één!

 

Op 7 december 2023 zal SvBMT Protagoras 35 jaar oud worden en dit moet natuurlijk met een groots verjaardagsfeest gevierd worden. Om 20:00 zal het feest losbarsten in hetzelfde gebouw waar Protagoras ooit begonnen is, namelijk Gemini-Zuid! Er zal live entertainment aanwezig zijn, waaronder onze eigen Lustrumband en een hoop ander talent van eigen bodem.

 

Het Lustrum-Diesfeest is niet alleen voor leden van Protagoras, maar de leden van de Faculteit Biomedische Technologie zijn ook van harte welkom! Dit is een feest dat jij zeker niet wilt missen! Kaartjes zijn te koop voor maar €5,00! Zien wij jullie daar?

Ready for a once-in-a-lifetime opportunity?

 

In het begin van het nieuwe jaar zal er een adembenemende strijd losbarsten in een éénmalige locatie, de hal van Traverse! Op 9 januari van 17:30 tot 21:30 zal namelijk onze lasergame activiteit plaatsvinden! Samen met jouw teamgenoten zal jij een spannend gevecht aangaan voor de overwinning.

 

Maar er is nog meer! Tijdens het lasergamen zal er een gezellige borrel zijn waar jij de kerstvakantie bij kan praten met jouw mede-Protters en kan genieten van één gratis drankje. En dit alles voor maar €2,00!! Dit wil jij niet missen!

 

Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen jullie bij deze Lustrumactiviteit te gaan zien, maar wees er snel bij, want VOL=VOL!

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 9:00-17:00

Dinsdag

 9:00-17:00

Woensdag

 12:00-17:00

Donderdag

 9:00 - 16:30
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 9:00-17:00

Dinsdag

 9:00-17:00

Woensdag

 12:00 -17:00

Donderdag

 9:00-19:30

Vrijdag  9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !