Gedurende het Lustrumjaar zal de Lustrumcommissie meerdere mooie Lustrumactiviteiten organiseren voor de leden van Protagoras en daarbuiten.


Op deze pagina vind je een overzicht van alle bekend gemaakte Lustrumactiviteiten op chronologische volgorde. Elke activiteit zal worden beschreven met de promotietekst van de activiteit, samen met de poster. Ook zullen er links te vinden zijn voor de inschrijvingspagina en gemaakte foto’s wanneer deze beschikbaar komen.

 

Voor een overzicht van alle Lustrumweek activiteiten klik hier.

Ben jij er ook klaar voor om het Lustrumjaar te openen met een adembenemende activiteit?

 

Op 20 september zal het Lustrumjaar geopend worden met onze eerste Lustrumactiviteit: De Openingsstunt! De Openingsstunt zal plaatsvinden van 12:00 tot 16:00 op het Koeveld! (Dit is het veld tegenover het Auditorium.)

 

Ben jij een echte durfal en weet jij de bierfles te trotseren bij een heuse bierflesrodeo of geniet je tijdens de Openingsstunt liever van GRATIS vers bereide poffertjes terwijl je naar de bierflesrodeo kijkt? Waarom doe jij ze niet gewoon allebei!

 

Dit is een OPEN activiteit, dus ben jij of ken jij iemand van een andere studie, nodig ze uit en kom gezellig langs! Inschrijving is niet nodig.

De befaamde Lustrumcantus komt weer terug!

 

Op 11 oktober zal de tweede Lustrumactiviteit van Q1 gaan plaatsvinden in de Markthal; de Lustrumcantus! Deze cantus zal gaan plaatsvinden van 20:00 tot 23:00.

 

Voor maar €13,00 zal jij gezellig, samen met jouw medestudenten, genieten van ONBEPERKT bier/ranja, terwijl jullie liedjes gaan zingen uit het liederenboek. Dus zet jezelf schrap om luidkeels mee te gaan zingen met de mooie selectie aan liedjes. Als je niet kan zingen is dat geen probleem, het gaat tenslotte om het VOLUME!!

 

Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen jullie bij deze Lustrumactiviteit te gaan zien, maar wees er snel bij, want VOL=VOL!

Iedereen klaar? Veilen maar!

 

Het is alweer bijna kwartiel 2 en om meteen goed te beginnen zal er op 16 november een speciale veilingborrel plaatsvinden in In Vivo! Gedurende deze borrel kan jij bieden op verschillende vette voorwerpen of tegoeden, onder begeleiding van onze eigen veilingmeester! Als jij alleen wilt komen borrelen is dat geen probleem; deelname aan de veiling is niet verplicht.

 

De borrel begint om 16:00 en loopt door tot 20:00, de veiling zelf begint vanaf 17:00, dus zorg ervoor dat jij op tijd bent! Het geld dat wordt opgehaald met de veiling zal richting het goede doel van het 7e Lustrum, Spieren voor Spieren, gaan! Jij komt toch ook?

 

Dus eenmaal, andermaal…

Het eerste Lustrumfeest komt eraan, en wat voor één!

 

Op 7 december 2023 zal SvBMT Protagoras 35 jaar oud worden en dit moet natuurlijk met een groots verjaardagsfeest gevierd worden. Om 20:00 zal het feest losbarsten in hetzelfde gebouw waar Protagoras ooit begonnen is, namelijk Gemini-Zuid! Er zal live entertainment aanwezig zijn, waaronder onze eigen Lustrumband en een hoop ander talent van eigen bodem.

 

Het Lustrum-Diesfeest is niet alleen voor leden van Protagoras, maar de leden van de Faculteit Biomedische Technologie zijn ook van harte welkom! Dit is een feest dat jij zeker niet wilt missen! Kaartjes zijn te koop voor maar €5,00! Zien wij jullie daar?

Ready for a once-in-a-lifetime opportunity?

 

In het begin van het nieuwe jaar zal er een adembenemende strijd losbarsten in een éénmalige locatie, de hal van Traverse! Op 9 januari van 17:30 tot 21:30 zal namelijk onze lasergame activiteit plaatsvinden! Samen met jouw teamgenoten zal jij een spannend gevecht aangaan voor de overwinning.

 

Maar er is nog meer! Tijdens het lasergamen zal er een gezellige borrel zijn waar jij de kerstvakantie bij kan praten met jouw mede-Protters en kan genieten van één gratis drankje. En dit alles voor maar €2,00!! Dit wil jij niet missen!

 

Dit is een gesloten activiteit, alleen voor leden van Protagoras. Wij hopen jullie bij deze Lustrumactiviteit te gaan zien, maar wees er snel bij, want VOL=VOL!

Maak je klaar voor een culinaire ontdekkingsreis op woensdag 28 februari, want er staat iets groots op het menu!

 

De Foodcie en Lustrumcommissie hebben samen een sensationele Lustrumactiviteit voor jullie in petto. Wij weten dat studenten niet alleen van drinken houden, maar ook van overheerlijk eten, en daarom presenteren we met trots onze diner rouler!
Jij wordt uitgedaagd om een adembenemend driegangenmenu te ervaren, waarbij elke gang wordt gegeten bij iemand anders thuis! Dat betekent dat je met elke gang een nieuwe groep eters ontmoet. Als kers op de taart zullen jullie als duo ook één van de gangen voor maar liefst 6 personen bereiden en staan jullie kookkunsten dus in de schijnwerpers.


Dit alles is te beleven voor slechts €30,00 per duo.
Dus schrijf je snel in voor deze unieke gelegenheid! Bij het inschrijven, vergeet niet het adres door te geven waar jullie als duo de andere deelnemers zullen ontvangen. En natuurlijk, laat ons ook weten of er sprake is van allergieën en/of speciale dieetwensen. Onthoud: inschrijven gebeurt per duo, dus één inschrijving is genoeg voor jullie tweeën!

Beste Protters en aanhang, 


15 maart is het dan eindelijk zover: het Lustrumgala van Protagoras. Dit gala zal plaatsvinden in Het Ketelhuis van 21:00 tot 02:00 voor een mooie prijs van €52,50 (waarvan €46,50 voor drankafkoop). Waan jezelf tussen de wolken met ons thema in de zevende hemel en geniet van een avond met onbeperkt drank en hapjes. Ook zijn er geweldige live optredens die gedurende de avond plaats zullen vinden. Neem jij een externe date mee? Schrijf jouw date dan in via het Lustrumgala Date linkje!

 

Bij een gala hoort natuurlijk ook een bijpassend diner. Deze zal plaatsvinden in De Oude Telefooncentrale. Dus als jij de avond goed wilt beginnen, eet dan gezellig mee voor een schappelijke prijs van €34,50. Ook hier geldt: neem jij een externe date mee? Schrijf jouw date dan in via het Lustrumgala Diner Date linkje!


Ben jij PHD’er of net afgestudeerd en wil jij wel graag naar het gala komen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik op de juiste link om naar de inschrijfpagina te gaan:

Lustrumgala - Lustrumgala Date | Lustrumgala Diner - Lustrumgala Diner Date

Omhoog
Logo SvBMT Protagoras wit    

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"    

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Traverse 0.04
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
Facebook: SvBMT Protagoras
Instagram: @svbmtprotagoras
Linkedin: Studievereniging der BioMedische Technologie Protagoras
www.protagoras.tue.nl  
 
 

Openingstijden Prothok
(Traverse 0.04)

Dagen Openingstijden

Maandag

 closed 

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00
Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

Openingstijden In Vivo
(Traverse 0.32)

Dagen      Openingstijden

Maandag

 closed

Dinsdag

 12:00-17:00

Woensdag

 9:00-17:00

Donderdag

 9:00-17:00

Vrijdag

 9:00-17:00

 

 

 

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !