Gedurende het Lustrumjaar zullen wij meerdere Lustrumitems bekendmaken. Met deze items kan jij een aandenken hebben aan het zevende Lustrum der SvBMT Protagoras. Wanneer er items worden bekendgemaakt zal op deze pagina informatie over de items komen te staan. Dus houd deze pagina goed in de gaten!

 

Klik op het Lustrumitem om naar de bestellink te gaan. (Voor extra paren kan jij terecht in In Vivo.)

 

 

 

 

 

 

Lustrumsokken

Zijn jouw voeten koud en bloot? Hebben jouw enkels geen stijl? Dan zijn de Lustrumsokken wat voor jou!

 

Voor maar €6,00 kan jij warme voeten hebben, in stijl rondlopen én aan iedereen laten zien dat jouw favoriete studievereniging jarig is! Waar wacht jij nog op?!

 

 

Lustrumshotglas

Geniet extra van het enige echte Lustrumshotje met het bijbehorende Lustrumshotglas! Dit is een gul shotglas met het mooie logo van het zevende Lustrum erin geëtst!

 

Exclusief verkrijgbaar bij de Lustrum Veilingborrel!

[Uitverkocht]

 

 

Lustrumshirt (Shortsleeve)

Kijk jij ook al zo uit naar de Lustrumweek? Wil jij ook de hele week shinen in onze nieuwe Lustrummerch? Dat kan! Onze Lustrumshirt (shortsleeve) is nu voor maar €17,50 te bestellen in het wit of zwart!

 

Bestel jij vóór 6 mei? Dan zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling op kan halen in de Lustrumweek!

 

 

Lustrumshirt (Longsleeve)

Kijk jij ook al zo uit naar de Lustrumweek? Wil jij ook de hele week shinen in onze nieuwe Lustrummerch? Dat kan! Onze Lustrumshirt (longsleeve) is nu voor maar €26,50 te bestellen in het wit of zwart!

 

Bestel jij vóór 6 mei? Dan zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling op kan halen in de Lustrumweek!