De tweede goede doel activiteit van het 7e Lustrumjaar is Run 7Donate 7Nominate 7!

Ben jij genomineerd of nieuwsgierig? Dan kan je hier vinden wat je moet doen!

 

Wat houd Run 7, Donate 7, Nominate 7 in?

Run 7: Startend met de Lustrumcommissie zelf zal elk genomineerd persoon 7 kilometer gaan lopen en/of rennen. De renner bepaald zelf wanneer dit het beste uitkomt. (Het leukste is natuurlijk zo snel mogelijk!) De route wordt door de renner vastgelegd via de Strava app. Zo zet de renner diens 'gezonde spieren in voor de zieke spieren'.

Donate 7: Nadat de renner de 7 kilometer heeft afgelegd, doneert die via de donatielink aan de bovenkant van deze pagina €7,-- aan Spieren voor Spieren. Dit kleine bedrag die door alle renners gedoneerd zal worden, zal een grote inpact hebben op het onderzoek naar de bestrijding/genezing van de spierziekten bij kinderen.

Nominate 7: Na het doneren is het natuurlijk tijd om met de eer te gaan strijken! Op sociale media deelt de renner diens Strava route als bewijs met de hashtag: #r7d7n7. Hierin nomineert de renner ook meteen 7 nieuwe personen om mee te doen aan R7D7N7, waarna de cyclus opnieuw begint.

 

Deelname is uiteraard vrijwillig en doneren mag altijd. Wij hopen dat jullie de gezonde spieren inzetten voor de zieke spieren die dat niet kunnen. Zet hem op!