Beste Protters en aanhang, 


15 maart is het dan eindelijk zover: het Lustrumgala van Protagoras. Dit gala zal plaatsvinden in Het Ketelhuis van 21:00 tot 02:00 voor een mooie prijs van €52,50 (waarvan €46,50 voor drankafkoop). Waan jezelf tussen de wolken met ons thema in de zevende hemel en geniet van een avond met onbeperkt drank en hapjes. Ook zijn er geweldige live optredens die gedurende de avond plaats zullen vinden. Neem jij een externe date mee? Schrijf jouw date dan in via het Lustrumgala Date linkje!

 

Bij een gala hoort natuurlijk ook een bijpassend diner. Deze zal plaatsvinden in De Oude Telefooncentrale. Dus als jij de avond goed wilt beginnen, eet dan gezellig mee voor een schappelijke prijs van €34,50. Ook hier geldt: neem jij een externe date mee? Schrijf jouw date dan in via het Lustrumgala Diner Date linkje!


Ben jij PHD’er of net afgestudeerd en wil jij wel graag naar het gala komen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik op de juiste link om naar de inschrijfpagina te gaan:

Lustrumgala - Lustrumgala Date | Lustrumgala Diner - Lustrumgala Diner Date