Agenda

12
Aug
Buitenborrel

Borrel -Vijver Atlas

17
Aug
Introductieweek 2020-2021

Activiteit -Overig

25
Aug
Master Kick-Off 2020-2021

Activiteit -Overig

24
Nov
COC: Career Event 2020

Carrière -TBA

Naar agenda

Activiteit

Introductieweek 2020-2021

Maandag 17 - 21 augustus 2020 - Overig
Tijdstip: 09:00 - 23:59

De introductieweek vindt plaats van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus. Dit jaar zal de introweek er iets anders uit zien dan andere jaren, maar zal net zo'n succes zijn zoals we het kennen! Een deel zal online plaats vinden en een deel zal op de campus zijn. Natuurlijk zijn we weer op zoek naar intro-ouders en intro-vrijwilligers! Dus heb jij altijd al een kinderwens gehad? Schrijf je dan hieronder in voor ouder of vrijwilliger!

 

Als ouder ben je samen met iemand anders verantwoordelijk voor een groep eerstejaars. Je laat hen kennis maken met de uni, de studie, Eindhoven en alles wat je moet weten als aankomend student. Schrijf je hier in voor intro-ouder. Je kan je inschrijven tot 15 juli. Zaterdag 15 augusuts moet je beschikbaar zijn, dan wordt je klaargestoomd als intro-ouder. Geef bij de inschrijving aan wie je partner is en of je je P al binnen hebt. Studenten met een P zullen voorrang krijgen bij de loting bij een overschot aan ouders.. Jullie hoeven maar één keer in te schrijven als koppel. Geef ook aan als je bij uitloting van intro-ouder intro-vrijwilliger wil zijn, we hebben de vrijwilligers hard nodig dit jaar!

 

Wil je graag bijdragen aan een leuke intro, maar wil je geen ouder worden? Schrijf jezelf dan hier in als vrijwilliger. Als vrijwilliger zal je inspringen om de intro een succes te maken. Je zal bijvoorbeeld kunnen helpen met het opzetten en afbreken van activiteiten, de veiligheid waarborgen of op uitgifte staan bij de catering. Tegelijkertijd krijg je al het leuks mee van de intro! Geef bij de inschrijving aan welke dagen je kan/wil helpen. De on-campus dagen zijn op woensdag en vrijdag voor BMT.

Omhoog

Openingstijden Prothok
(Gemini-Noord 1.60)

Openingstijden
Maandag
 Gesloten
Dinsdag
 Gesloten
Woensdag
 Gesloten
Donderdag
 Gesloten
Vrijdag  Gesloten

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Gemini-Noord 1.60
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
www.protagoras.tue.nl