Op dinsdag 21 mei zal de VerkiezingsALV plaatsvinden! Tijdens deze ALV mogen kandidaatsbesturen zich verkiesbaar stellen voor het worden van het aankomend 36e bestuur van Protagoras!

 

Wat moet je doen als kandidaatsbestuur?

  • Maken van een verkiezings poster, deze moet uiterlijk maandag 13 mei hangen in In Vivo. Deze dien je zelf te printen en aan het bestuur te overhandigen. 
  • Opstellen van een beleid & begroting die gepresenteerd wordt op de ALV. De slides hiervan dien je uiterlijk maandag 13  mei op te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • De naam van het kandidaatsbestuur en alle namen van de kandidaten van dit bestuur moeten uiterlijk vrijdag 3 mei gemaild worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Als je niet uiterlijk vrijdag 3 mei de namen hebt doorgegeven en maandag 13 mei bovenstaande stukken hebt doorgegeven, zal je helaas ook geen kandidaatsbestuur kunnen vormen. Mocht je een kandidaatsbestuur willen vormen, laat dit alvast weten aan het bestuur om te voorkomen dat er te veel kandidaatsbesturen zijn.