Op 7 december 2017 vierde SvBMT Protagoras haar 29e verjaardag en is dus het dertigste bestaansjaar van de vereniging ingegaan. Dit dertigste jaar heeft in het teken gestaan van het zesde lustrum van Protagoras. Omdat dit het VIe lustrum is, zal het lustrumthema VIP zijn. De activiteiten bij het lustrum zullen dus een mooi gouden randje hebben.

Dit lustrumjaar duurde tot de dertigste verjaardag van SvBMT Protagoras, op 7 december 2018, en is inmiddels dus afgelopen. Op deze website vind je onder meer informatie over SvBMT Protagoras, het lustrum en de bijbehorende activiteiten en foto’s die gemaakt zijn tijdens de activiteiten. Hieronder zie je chronologisch grote updates.


Sluitingsweek
We zitten inmiddels in de laatste weken van het lustrumjaar, wat betekent dat het bijna tijd is voor de sluitingsweek. In die week staan er elke dag weer mooie activiteiten op de planning.
Meer informatie en de inschrijvingen vind je op de pagina van de sluitingsweek!


Wie is de Mol?
Het is weer tijd voor een nieuwe lustrumactiviteit. Deze keer gaan we Wie is de Mol? spelen! Het concept is bekend: in een activiteit die plaatsvindt op 2 dagen, moeten de deelnemers samen proberen om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Makkelijk zal dit echter niet gaan, want in de groep zit een mol die de boel loopt te verzieken. Krijg jij hem te pakken?!

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de inschrijving!


Lustrumkaarten
Het volgende lustrumitem is onderweg. Dit keer betreft het een kaartspel, met een mooie lustrumgerelateerde achterkant.
Voor meer informatie en de voorinschrijving, klik hier!


Aftermovie 2017-2018
In het afgelopen collegejaar zijn veel mooie en leuke lustrumactiviteiten georganiseerd. In de aftermovie zie je ze allemaal achter elkaar nog een keertje terug!

Lustrumlunch
Op 15 juni vond de lustrumlunch plaats. De dag na de borreltocht konden deelnemers lekker bijkomen met een uitgebreide (kater)lunch.
Foto’s zijn te vinden op de mediapagina!
Klik hier voor de oorspronkelijke inschrijving en meer informatie!

Reünieborrel
Op 1 juni vond de reünieborrel plaats. Een groep oud- en huidige actieve leden heeft van 16:00 tot 22:00 In Vivo onveilig gemaakt. Halverwege heeft een deel van de groep genoten van een Chinees-Indisch buffet. De groep was erg divers (de oudsten waren aan BMT begonnen voordat de jongsten geboren waren), maar het was een erg gezellige avond!
Foto’s zijn te vinden op de mediapagina!
Klik hier voor de originele inschrijftekst!


Op 9 mei vond het diner rouler plaats, in samenwerking met onze eigen FoodCie. Elk deelnemend duo heeft genoten van een heerlijk driegangendiner. Één van deze gangen hadden ze zelf bereid, de andere gangen werden door andere duo’s bereid.
Klik hier voor meer informatie en de inschrijving!

 

 

Na de cantus met Lanistae en de quiz met UB, heeft de lustrumcommissie wederom met een dispuut samengewerkt om een mooie activiteit neer te zetten. Deze keer was Noctes Aureae aan de beurt. De jaarlijke kroegentocht werd voorzien van wat lustrumbubbels en een mooi mini-casino. Daarnaast was er voor alle deelnemers gezorgd voor een puntzak friet en een paar lekkere speciaalbiertjes in kroegen op en buiten Stratum. Al met al was het een geslaagde avond.
Foto’s zijn hier te vinden!

Lustrum: Noctes Aureae kroegentocht
De jaarlijkse kroegentocht van het dispuut Noctes Aureae zal dit jaar plaatsvinden in samenwerking met de lustrumcommissie. De tocht zal om 19.00 beginnen in de Santé en zal rond 23.00 klaar zijn. Zoals jullie gewend zijn, zal de kroegentocht zich ook dit jaar niet beperken tot de kroegen aan het Stratumseind.  Je zal in totaal zes drankjes en een puntzak friet krijgen.
Inmiddels is de inschrijving geopend! Inschrijven kan hier voor leden van Protagoras en hier voor alumni en niet-leden.

Deze activiteit heeft inmiddels al plaatsgevonden.

 

 

Nieuwe lustrumitems

De nieuwe lustrumitems zijn binnen! Sinds kort zijn de lustrumflessen beschikbaar in het Prothok, voor slechts €2 per stuk. Er zijn ook nog een paar lustrumpullen over. Deze kosten €5 per stuk. Voor beide items geldt dat de opbrengst ten goede komt aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.