Op 7 december 2017 vierde SvBMT Protagoras haar 29e verjaardag en is dus het dertigste bestaansjaar van de vereniging ingegaan. Dit dertigste jaar zal in het teken staan van het zesde lustrum van Protagoras. Omdat dit het VIe lustrum is, zal het lustrumthema VIP zijn. De activiteiten bij het lustrum zullen dus een mooi gouden randje hebben.

Hier op de voorpagina van de site zie je al het lustrumnieuws en de grote updates. Op de andere pagina’s vind je onder meer informatie over SvBMT Protagoras, het lustrum en de bijbehorende activiteiten en foto’s die gemaakt worden tijdens de activiteiten.

Na de cantus met Lanistae en de quiz met UB, heeft de lustrumcommissie wederom met een dispuut samengewerkt om een mooie activiteit neer te zetten. Deze keer was Noctes Aureae aan de beurt. De jaarlijke kroegentocht werd voorzien van wat lustrumbubbels en een mooi mini-casino. Daarnaast was er voor alle deelnemers gezorgd voor een puntzak friet en een paar lekkere speciaalbiertjes in kroegen op en buiten Stratum. Al met al was het een geslaagde avond.
Foto’s zijn hier te vinden!

Lustrum: Noctes Aureae kroegentocht
De jaarlijkse kroegentocht van het dispuut Noctes Aureae zal dit jaar plaatsvinden in samenwerking met de lustrumcommissie. De tocht zal om 19.00 beginnen in de Santé en zal rond 23.00 klaar zijn. Zoals jullie gewend zijn, zal de kroegentocht zich ook dit jaar niet beperken tot de kroegen aan het Stratumseind.  Je zal in totaal zes drankjes en een puntzak friet krijgen.
Inmiddels is de inschrijving geopend! Inschrijven kan hier voor leden van Protagoras en hier voor alumni en niet-leden.

Deze activiteit heeft inmiddels al plaatsgevonden.

 

 

Nieuwe lustrumitems

De nieuwe lustrumitems zijn binnen! Sinds kort zijn de lustrumflessen beschikbaar in het Prothok, voor slechts €2 per stuk. Er zijn ook nog een paar lustrumpullen over. Deze kosten €5 per stuk. Voor beide items geldt dat de opbrengst ten goede komt aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.