Wat de ouderdagcommissie volgens de ouders inhoudt:

Ouders zijn vaak betrokken bij het studiekeuzeproces van hun kind. Nadat hun kind voor een studie gekozen heeft, weten de meeste ouders meestal niet zo goed waar hun kind nu mee bezig is. Daarom organiseren wij als ouderdagcommissie een dag waarop alle ouders van de eerstejaars BMT- en MWT-studenten zelf kunnen ervaren hoe een dag op de TU/e eruit ziet.

Wat de ouderdagcommissie volgens de studenten inhoudt:

Met al die leuke activiteiten, feestjes en borrels die vanuit Protagoras georganiseerd worden, is het heel lastig om je ouders te laten geloven dat je hard aan het studeren bent. Daarom wordt er elk jaar door de ouderdagcommissie een dag georganiseerd om te helpen die illusie bij je ouders in stand te houden. We zullen de dag vullen met ingewikkelde colleges, een moeilijke OGO-opdracht en we sluiten af met het stellen van lastige vragen tijdens een quiz. Aan het eind van deze dag zijn de ouders zo overweldigd van het studentenleven, dat ze inzien dat feestjes en borrels voor hun kind noodzakelijk zijn om de studie vol te houden.