Over het doel van de feestcommissie kunnen we kort zijn: de Protagoriaan voorzien van een afdoende dosis feest. De feestcommissie van Protagoras organiseert ongeveer 5 keer per jaar een illuster feest waarbij de beste en de slechtste muziek iedereen de dansvloer op krijgt en het goudgele gerstenat rijkelijk zal vloeien. Ook heeft elk feest een nieuw en feestelijk thema waarvoor de meest prachtige versieringen, toepasselijke muziek en de mooiste outfits uit de kast worden getrokken. Zo liggen vele van deze majestueuze avonden met thema’s zoals ‘Bouzo gaat kamperen’, ‘Bouzo goes Sweden’ en ‘Tour de Prot’ al in ons verleden. Ook wordt er eens per jaar een groot feest neergezet in samenwerking met studievereniging Simon Stevin. Het zogeheten ‘W-hoogfeest’ is altijd een groot succes waarbij beide vereniging helemaal uit hun dak gaan Kortom, aan feesten geen gebrek!

Voor eventuele vragen voor de feestcommissie kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.