Commissie Wervingsdagen organiseert jaarlijks, namens 9 studieverenigingen, de Wervingsdagen. De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de Skills sessions, de Career Expo en de Interviewing days.

Eerst vinden de Skills Sessions plaats. Tijdens de Skills Sessions worden verschillende lezingen en workshops gehouden waarin het sollicitatieproces centraal staat. Daarna vindt de Career Expo plaats. Op deze dag presenteren ruim 170 bedrijven zich aan studenten. Dit doen zij door middel van een stand in het Auditorium of Atlas en een bedrijfspresentatie. Als afsluiting van de Wervingsdagen vinden de Interviewing days plaats. Studenten die hun CV hebben ingeleverd kunnen een solliciterend of oriënterend gesprek aanvragen met een deelnemend bedrijf.

De Wervingsdagen bestaan dus uit drie grote evenementen op de TU/e, waar bijna elke student in zijn studententijd op de TU/e mee in contact komt. Om er voor te zorgen dat dit evenement op rolletjes loopt moet er heel veel geregeld worden. Elk jaar nemen er 8 of 9 studenten plaats in de Commissie Wervingsdagen. Iedereen krijgt een specifieke taak toebedeeld. Net wat je leuk vindt! Zo is er de event coordinator, de public relations commissaris, de commissaris externe betrekkingen en natuurlijk mogen de secretaris, penningmeester en voorzitter niet ontbreken. In deze commissie leer je veel over contacten met bedrijven en samenwerken met studenten van andere faculteiten en het organiseren op zich. De Wervingsdagen onderscheiden zich van andere commissies door de professionele aanpak en het intensieve contact dat je met het bedrijfsleven hebt. Dit is ook de reden dat er een part-time bestuursbeurs aan de commissie wordt toegekend.