Buitenborrel

Borrel -Vijver Atlas

Introductieweek 2020-2021

Master Kick-Off 2020-2021

Jules is de secretaris van het 31e bestuur der SvBMT Protagoras. Hij zal er als secretaris voor zorgen dat de leden op de hoogte blijven van wat er binnen de vereniging speelt en hij zal ervoor zorgen dat de notulen van ALV's overzichtelijk en van goede kwaliteit zijn. Verder beheert hij alle inkomende en uitgaande post. Naast secretaris is Jules ook de onderwijscommissaris van het 31e bestuur. Als onderwijscommissaris neemt hij dit jaar de onderwijszaken op zich. Hierbij probeert hij het bachelor college en de graduate school in goede banen te leiden en geeft hij opmerkingen van studenten hierover door aan de faculteit, zodat het onderwijs geoptimaliseerd kan worden. Heb je dus vragen of opmerkingen over het onderwijs, kun je bij Jules terecht.

Jules Boesveld

Secretaris