Buitenborrel

Borrel -Vijver Atlas

Introductieweek 2020-2021

Master Kick-Off 2020-2021

In het academisch jaar 2019-2020 leidt het 31e bestuur der SvBMT Protagoras de vereniging. Het 31e bestuur bestaat uit Emmie Schoutens (voorzitter en commissaris interne betrekkingen), Jules Boesveld (secretaris en onderwijscommissaris), Mike Duijkers (penningmeester), Kirsten Peeters (commissaris externe betrekkingen), Romy Lauwers (commissaris externe betrekkingen) en Marlous Bood (commissaris In Vivo en hoofdredacteur).

De voorzitter houdt het overzicht en is het aanspreekpunt van de vereniging, de secretaris verzorgt de administratie en schriftelijke communicatie en de penningmeester beheert de financiën van de vereniging.

Bij de onderwijscommissaris kun je terecht met vragen of opmerkingen over het onderwijs. Hij coördineert de studie ondersteunende en -begeleidende taak van de vereniging en regelt de boekenverkoop. De commissaris interne betrekkingen zorgt voor de informatievoorziening, het begeleiden van commissies en het contact met de leden.

De commissarissen externe betrekkingen zorgen voor de contracten en het contact met bedrijven. Ze zorgen ervoor dat studenten op de hoogte blijven van hun carrière mogelijkheden en in contact komen met bedrijven. De commissaris In Vivo zorgt ervoor dat er elke week ontspannen kan worden op een van de borrels en dat er blikjes en koeken aanwezig zijn in het Prothok. Verder verschijnt onder leiding van de hoofdredacteur enkele keren per jaar een verenigingsblaadje, de Protatype.

Binnen SvBMT Protagoras zetten ook vele leden zich in voor diverse commissies.

Vrijdag  Gesloten