Heb je een vraag over het onderwijs, je studiekeuze, je planning of je persoonlijke situatie, of heb je klachten over het onderwijs maar weet je niet bij wie je moet zijn? Hier onder is een overzicht gegeven van mensen die je kunnen helpen! 

 

Onderwijscommissaris

De onderwijscommissaris is er altijd voor je, eigenlijk kun je hier altijd je vragen, klachten en opmerkingen kwijt. Het kan zijn dat de onderwijscommissaris je doorverwijst naar de een van de hier onder genoemde personen. Als je een vraag hebt over het bestellen van boeken moet je in ieder geval bij de onderwijscommissaris zijn.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Docentcoach

De docentcoach is de aangewezen persoon om je te helpen bij de keuze van je vakken. Ook kun je hem/haar over allerlei andere zaken vragen stellen. Soms zul je dan doorverwezen naar een van de andere personen in dit overzicht.

 

Studentmentor

De studentmentor is altijd een makkelijk aanspreekpunt, hij/zij kan je helpen met alledaagse dingen in het studentenleven. Als je een specifiek probleem hebt maar je weet niet waar je naartoe moet, kun je het altijd aan je studentmentor vragen!

 

Jaarraden

Voor iedere jaargang van de bachelor is er een jaarraad, ook wel bachelorstudentenoverleg genoemd. In de jaarraad zitten een aantal vertegenwoordigens van de desbetreffende jaargang. Deze studenten kijken kritisch mee naar het onderwijs en vergaderen twee keer per blok met het opleidingsinstituut en de onderwijscommissaris. De jaarraden zijn vooral bedoeld om problemen bij lopende vakken op te lossen. Dit kunnen dignen zijn zoals "de docent praat niet duidelijke" of  "de slides komen niet online". Wil je weten wie de vertegenwoordigers van jou jaar staan, klik dan op deze link.

 

Sinds kort is er ook een masterjaarraad opgezet. Ook deze jaarraad is bedoeld om directe feedback van studenten te krijgen over onder andere de organisatie van het onderwijs en de kwaliteit van de vakken. De masterjaarraad bestaat voornamelijk uit eerstejaars masterstudenten. Deze studenten worden geworven uit de verschillende specialisaties van de masters Biomedical Engineering en Medical Engineering. Wil je weten wie de vertegenwoordigers zijn, klik dan op deze link.

 

Onderwijscoördinator bachelor

Mariëlle Bosboom is de onderwijscoördinator voor de bachelor. Heb je specifieke vragen of opmerkingen over het bachelorcurriculum, dan kun je altijd bij haar terecht! Ook als je OGO vergaderingen moet missen of hebt gemist moet je bij de onderwijscoördinator zijn.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onderwijscoördinator master

René van Donkelaar is de onderwijscoördinator voor de master. Heb je specifieke vragen of opmerkingen over het mastercurriculum, dan kun je altijd bij hem terecht!

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Studieadviseur

Claartje Boskman en Marian van Wershoven zijn de studieadviseurs. Zij kunnen je helpen met zaken zoals studievoortgang, planning en persoonlijke problemen waar bijvoorbeeld dyslexie en ziekte onder vallenOok is het altijd belangrijk direct contact op te nemen met de studieadviseur als je een tussentoets mist. De studieadvieur is een vertrouwenspersoon binnen de faculteit, wees dus niet bang om hulp te vragen! Verder kan je ook bij de studieadviseurs als je wilt switchen tussen BMT en MWT.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Opleidingsdirecteur

René van Donkelaar is de opleidingsdirecteur, hij weet alles wat er te weten valt over de opleiding. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoud van het curriculum en de aansluiting tussen de vakken. Heb je hier vragen of opmerkingen over, vertel het hem gerust!

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Examencommissie

De examencommissie waarborgt de kwaliteit van toetsen en heeft het recht om uitzonderingen te maken op sommige regels. Ook behandelen zij officiële klachten en aavnragen voor een extra tentamenpogingWanneer je wilt afwijken van bepaalde regelingen moet je dit verzoek indienen bij de examencommissie. Dit kunnen bijvoorbeeld dingen zijn zoals vrijstellingen of het wisselen van vakken. De samenstelling van de huidige exammencommissie vind je onder deze link.

 

Omhoog

Openingstijden Prothok
(Gemini-Noord 1.60)

Openingstijden
Maandag
 9:00-17:00
Dinsdag
 9:00-17:00
Woensdag
 9:00-13:30
Donderdag
 9:00-17:00
Vrijdag  12:30-17:00

Fout gevonden in de website? Geef het door aan ict@protagoras.tue.nl !

Studievereniging der Biomedische Technologie "Protagoras"

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Gemini-Noord 1.60
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail: bestuur@protagoras.tue.nl
www.protagoras.tue.nl