Agenda

27 september - 1 augustus 2019

Inschrijving commissie infomail

31 oktober - 21 december 2018

Bier- en feestmail

15 november 2018

Informatiebijeenkomst BuEx

15 november 2018

Borrel

19 november 2018

Stagevoorlichting

21 november 2018

BMT Feest 2

22 november 2018

Borrel

22 november 2018

Borrelen Bikken Bowlen

26 november 2018

Career Event 2018

27 november 2018

UBierproefavond

28 november 2018

Borrellezing Patentwerk

29 november 2018

Borrel

3 - 4 december 2018

Lustrum: feest

5 december 2018

Lustrum: glowgolf

6 december 2018

Lustrum: 30 bierenborrel

7 - 8 december 2018

Lustrum Gala

13 december 2018

Borrel
Naar agenda
Protpraat
Mees Geurten "Ik voel me net een grote vlieg, ik ben supersnel afgeleid door grote schermen"

Kijk hier voor alle nieuwe Protpraat!

Stuur hier Protpraat in

De commissies van Protagoras kunnen niet draaien zonder actieve leden. Heb je nog wat tijd over naast je studie, wil je veel nieuwe (en gezellige) mensen leren kennen en lijkt het je leuk om ook iets voor de studievereniging te kunnen doen, laat het aan het aan het bestuur weten. Dit kun je doen door even langs te komen in het Prothok, een bestuurslid aan te spreken op een donderdagborrel of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook worden er aan het begin van het collegejaar een commissie-infolunch gehouden om alle leden kennis te laten maken met de commissies die de vereniging heeft.

 

Hieronder vind je een overzicht van de commissies van Protagoras:

Almanakcommissie

BeOnCie (beheer- en onderhoudcommissie)

BroCo (brouwcommissie)

BuEx commissie (buitenlandse excursie commissie)

COC (carrière oriëntatie commissie) 

Commissie Wervingsdagen

EJC (eerstejaarscommissie)

EsCo (Esculaapcommissie)

Feestcommissie

FoodCie (Kookcommissie)

Galacommissie

ICT-commissie

Introcommissie

Introkampcommissie

LumiCie (Fotocommissie)

Lustrumcommissie

Ouderdagcommissie

ProBoKoCo (Protagoras' borrel- en koekencommissie)

ProZAc (Protagoras' zinderende activiteitencommissie)

Redactie Protatype

SpoCo (Sportcommissie)

Studiereiscommissie

Symposiumcommissie

Verificatiecommissie

De almanakcommissie maakt ieder jaar een almanak over het voorgaande collegejaar. De commissie bestaat pas sinds dit jaar en is hard bezig met de allereerste almanak, die zal gaan over het collegejaar 2016-2017. In de almanak staan stukjes van en over commissies en de broertjes- en zusjesverenigingen van Protagoras. Ook is het smoelenboek in de almanak te vinden en staan er stukjes over de activiteiten van het afgelopen jaar.

 

De commissie bestaat op dit moment uit de volgende leden: Melissa Niemantsverdriet (Voorzitter), Inger van Langen (Secretaris), Pleuni Lodiers (Penningmeester), Koen Franse (Commissaris Sponsoring), Anouk Marinus (Commissaris Lay-Out) en Elles Elschot (Commissaris Lay-Out)

 
 
 
 

Om de archieven en Prothok 2 van Protagoras op orde te houden is de BeOnCie opgericht. Ook staat deze commissie paraat om alle kapotte materialen en objecten weer bruikbaar te maken. Op dit moment bestaat de commissie uit: Madelon van den Dobbelsteen (bestuursverantwoordelijke), Wytse van den Berg, Jeroen van Engelen, Teun van de Meerakker en Melissa Niemantsverdriet.  Als je vragen, tips of suggesties hebt kan je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 
 

 

Sinds het begin der tijd is de mens zowel gezegend en vervloekt met het een hogere intelligentie dan zijn mededier. Door deze hogere intelligentie ziet de mens de wereld en de realiteit die daar omheen hangt op een andere manier dan de door instinct-geleide dieren. Deze eenzame blik op het universum doet de mens soms willen ontsnappen aan de af en toe enigszins deprimerende realiteit. Op dit punt wordt de intelligentie van de mens echter een zegen aangezien de mens goed in staat is om zichzelf van middelen te voorzien om ook daadwerkelijk deze ontsnappingspoging tot een succes te maken. Alcohol vloeit al langer door de kelen van de mens dan dat menigeen zou denken. Bij de BroCo snappen wij de drang naar alcohol maar al te goed en doen wij, als liefhebbende medemens, ons uiterste best om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om niet al te veel geld te hoeven spenderen om eventjes aan de werkelijkheid te ontsnappen. Wij brouwen met 8 man dag en nacht om lekkere, enerverende, exquisite, voortreffelijke, tongstrelende, huig omarmende, sensationele, fabeltastische, schittermagische dranken te kunnen voorschotelen aan onze geliefde medemens. Dit doen wij momenteel met Bas Bögels, Mees Geurten, Mick Glasius, Wouter Groenink, Koen Jansen, Jurjen Leer, Colin Nieuwlaat en Emiel Roefs. Wij snappen de drang om ons bedankbrieven te schrijven uiteraard maar vragen jullie om je in te houden. Wij hebben al een overlopende brievenbus.

 

Elke twee jaar organiseert Stichting Protagoras voor de studenten van de faculteit Biomedische Technologie (BMT) een Buitenlandse Excursie (BuEx). Deze reis geeft 28 Biomedische Technologie studenten (die in het bezit zijn van hun Propedeuse) en 2 personen uit de wetenschappelijke TU/e staf een mooie gelegenheid om kennis te maken met Biomedische Technologie in Europese steden buiten Nederland.

 

De bestemming van de aankomende Buitenlandse Excursie is nog geheim. We zijn druk bezig met het regelen van interessante academische excursies en leuke culturele excursies om er een fantastische reis van te maken!

 

De BuEx commissie van 2018-2019 bestaat uit Anouk Marinus (voorzitter), Kirsten Koopman, Sanne Bleser, Kirsten Peeters, Romy Lauwers en Maaike Fransen.

De Carrière Oriëntatie Commissie (COC) is een commissie van Protagoras, studievereniging der BioMedische Technologie. Zij houden ons bezig met de carrièremogelijkheden na het studeren van BioMedische Technologie (BMT). Zo organiseren ze activiteiten voor studenten zodat zij zich kunnen voorbereiden en oriënteren op de arbeidsmarkt. Jaarlijks organiseren de COC twee grote evenementen, namelijk het Career Event en de minireis. Bij het Career Event komen verschillende bedrijven en PhD'ers iets vertellen over hun bedrijf of onderzoek. De minireis is een weekendje weg naar een stad waar interessante BMT bedrijven worden bezocht en waar ook nog niet carrière gerelateerde activiteiten worden geörganiseerd

 

Momenteel bestaat de commissie uit de volgende leden: Thomas Romagnoli (voorzitter), Marlou Gielen, Evi Huijben, Floor Knotnerus, Inger van Langen en Mark Sweep. Zij zijn gemotiveerde studenten van zowel BMT als MWT uit verschillende jaarlagen die zich interesseren voor het bedrijfsleven na destudie. Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Commissie Wervingsdagen organiseert jaarlijks, namens 8 studieverenigingen, de Wervingsdagen. De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de Skills sessions, de Career Expo en de Interviewing days

 

 

Eerst vinden de Skills Sessions plaats. Tijdens de Skills Sessions worden verschillende lezingen en workshops gehouden waarin het sollicitatieproces centraal staatDaarna vindt de Career Expo plaats. Op deze dag presenteren ruim 100 bedrijven zich aan studenten. Dit doen zij door middel van een stand in het auditorium en een bedrijfspresentatieAls afsluiting van de Wervingsdagen vinden de Interviewing days plaats. Studenten die hun CV hebben ingeleverd kunnen een solliciterend of oriënterend gesprek aanvragen met een deelnemend bedrijf.

 

De Wervingsdagen bestaan dus uit drie grote evenementen op de TU/e, waar bijna elke student in zijn studententijd op de TU/e mee in contact komt. Om er voor te zorgen dat dit evenement op rolletjes loopt moet er heel veel geregeld worden. Elk jaar nemen er 8 of 9 studenten plaats in de Commissie Wervingsdagen. Iedereen krijgt een specifieke taak toebedeeld. Net wat je leuk vindt! Zo is er de dagcommissaris, de public relations commissaris, de commissaris externe betrekkingen en natuurlijk mogen de secretaris, penningmeester en voorzitter niet ontbreken. In deze commissie leer je veel over contacten met bedrijven en samenwerken met studenten van andere faculteiten en het organiseren op zich. De Wervingsdagen onderscheiden zich van andere commissies door de professionele aanpak en het intensieve contact dat je met het bedrijfsleven hebt. Dit is ook de reden dat er een part-time bestuursbeurs aan de commissie wordt toegekend.

 

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Voor eerstejaars kan het in het begin zo zijn dat je je niet meteen thuis voelt binnen de vereniging en is het niet altijd even makkelijk om je medestudenten te leren kennen. Vooral als je nog thuis woont komt het je dan vaak niet goed uit om bijvoorbeeld naar de feesten te gaan die door Protagoras worden georganiseerd. Deze commissie organiseert activiteiten vóór en dóór eerstejaars, om zo elkaar en de vereniging beter te leren kennen. Op dit moment bestaat de eerstejaarscommissie uit: Marloes van Driel (Voorzitter), Francoise Broeckaert, Tim Jaspers, Robin Krijnen, Miriam Laamoumi en Heleen van Rooij.

 

Als je vragen, tips of suggesties hebt kan je die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 
 

De Esculaap Commissie of kortweg de EsCo verzorgt onze slang Bouzo. Bouzo is de mascotte van de vereniging en is al meer dan 15 jaar bewoner van het Bouzarium in het Prothok. Normaliter wordt Bouzo één keer per week gevoerd door een van de commissieleden. De EsCo bestaat momenteel uit: Geraline Vis (bestuursverantwoordelijke), Piers da Camino Anacona Lopez Soligo, Kevin van Dijk, Jeroen van Engelen en Kirsten Peeters. Bouzo eet voornamelijk muizen en af en toe een ratje. Eens per jaar heeft hij een hongerstaking waarbij hij meer dan 4 maanden niet eet! Wil je weten wat Bouzo allemaal beleefd? Volg hem dan op facebook!

 
 

Binnen een collegejaar is er altijd wel reden voor een feestje. Wellicht om je goed behaalde resultaten te vieren of juist om even alle zorgen over je slechte resultaten te vergeten. Daarvoor is de feestcommissie van Protagoras opgericht om ongeveer 5 keer per jaar een illuster feest neer te zetten, waarbij de beste en de slechtste muziek iedereen op de dansvloer krijgt en het goud gele gerstenat rijkelijk zal vloeien. Zo liggen vele van deze majesteuze avonden met thema’s zoals ‘Horror Party’, ‘Mario Party Party’ en ‘Prot’s Pyjama Party’ al in ons verleden. Ook wordt er eens in het jaar een groot feest neergezet in samenwerking met studievereniging Simon Stevin.

 

 

Het beeldmateriaal van alle hoogtepunten die deze commissie heeft bereikt zijn te aanschouwen in het archief. De feestcommissie bestaat op dit moment uit: Emmie Schoutens, Korin Slegers, Yme Raafs, Sander Poot en Brian Poll. Voor eventuele vragen voor de feestcommissie mag je altijd een van de leden aanspreken of kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l. 

De FoodCie is de kookcommissie van Protagoras, de studievereniging der Biomedische Technologie. Bier is belangrijk maar een goede bodem is natuurlijk ook erg belangrijk. FoodCie zorgt ervoor dat leden bij de ALV’s een lekkere (gezonde) maaltijd voorgeschoteld krijgen. Daarnaast organiseren wij ook erg leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een eetwedstrijd, kookworkshops en natuurlijk de befaamde kerstlunch (wij zijn voor kersttruien!). Stiekem houden leden van de FoodCie ook meer van eten dan van het klaarmaken van eten, dus kookt/bakt er iedere week één iemand iets lekkers voor tijdens de vergadering.

 

Momenteel bestaat de commissie uit de volgende leden:

Kirsten Peeters (voorzitter), Freek Blanke, Iris Messing, Lucas Peek, Sabine Rongen, Rick Stolk en Bente Theeuwes. De FoodCie is een gevarieerde commissie waarbij de studenten allemaal uit verschillende jaarlagen komen. Voor vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Om het jaar wordt door SvBMT Protagoras een gala georganiseerd. Vorig jaar heeft er geen gala plaatsgevonden, dus dit jaar is het weer tijd voor een gala, en niet zomaar een gala: aangezien dit het VIe lustrumjaar is, vindt er een lustrumgala. Dit gala zal nog nét iets mooier worden dan voorgaande gala’s en vindt plaats om 7 december. De GalaCo is afgelopen half jaar druk bezig met het organiseren hiervan en het belooft een heel mooi feest te worden! Voorafgaand aan het feest wordt een heerlijk diner verzorgd. Daarna zullen de genodigde drankjes genuttigd worden onder het genot van gepaste muziek en toepasselijke opmaak. Het thema is “Night at the Premiers”.
De commissie die dit jaar het gala mogelijk zal maken bestaat uit Marlous Bood (voorzitter), Valerie van Es (secretaris) Ilse Buuron (penningmeester), Bregje van de Wouw (sponsoring), Miriam Laamouni (extern), Aiik Biermans (promoboy) en Marleen Willems (promogirl).

 

De ICT-commissie zorgt ervoor dat de vereniging ook in de 21e eeuw draaiend blijft en beheert de hard- en software aanwezig in het Prothok. Daarnaast wordt deze fantastische site ontworpen en onderhouden door de leden van de ICT-commissie. Op dit moment bestaat de ICT-commissie uit Jesper Schouren (bestuursverantwoordelijke), Leon Haas, Tom Jansen, Teun van de Meerakker en Milan Pit.

 

Op de site kan je terecht om onder andere foto’s te bekijken en verder tref je een activiteitenkalender aan en kun je oude tentamens en uitwerkingen downloaden.

 

Mocht je een fout tegenkomen op de site of vragen hebben voor de ICT-commissie, kan je dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De introcommissie is louter voor de intro. Wanneer onschuldige nuldejaars streven te studeren, zal deze commissie aan hen introduceren hoe zij optimaal student kunnen zijn. Aan schattige BMT-beginsels die zich willen misdragen zal de commissie onthullen hoe je overdag niks doet en ’s nachts gaat drinken en verleiden; leren komt immers volgende week wel. Echter blijft studeren combineren en daarvoor wordt er voor de schattige BMT-beginsels overdag ook een mooi programma neergezet, zodat zij de studie en hun medestudenten optimaal zullen leren kennen. Hoe dan ook: zoals God het leven in Adam pompte, zo pompen wij het student zijn in scholieren. Moge zij met of zonder kleerscheuren hun diploma gaan ontvangen.

De volgende groep mensen zal een magistrale week voor de BMT-beginsels gaan neerzetten: Brian Poll (voorzitter), Rik Weersink (secretaris), Tessa Warmink (penningmeester), Valerie van Es (dagplanner), Alishya Wippert (dagplanner), Marloes Coolen (promo) en Hilde Heemskerk (promo).

 

Heb je na deze introductie van de introcommissie nog vragen over haar doen en laten, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de leden aan.

Ieder jaar organiseert Protagoras in een van de eerste weekenden van het collegejaar een kamp voor de eerstejaars. Zij gaan samen met actieve leden een weekend naar een leuke locatie om elkaar en de vereniging te leren kennen. Het kamp heeft altijd een thema. De afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld de thema's sprookjes en maffia langs gekomen. Het is al jaren traditie dat dit kamp wordt georganiseerd door het oud-bestuur, dus voor het collegejaar 2018-2019 is het 29e bestuur aan de beurt: Jesper Schouren (Voorzitter), Sanne Bleser, Madelon van den Dobbelsteen, Evi Huijben, Vera Koomen, Mats Verhoeven en Geraline Vis.

 

 
 

De LumiCie is een van de jongere commissies van Protagoras, maar laat zich op bijna alle activiteiten zien. En zo hoort het ook, zonder de Lumicie zijn er namelijk geen mooie foto’s van de activiteiten. De leden van deze commissie lopen op feesten en andere activiteiten rond met een fototoestel en zorgen dat mensen mooi op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Ook zijn zij in te schakelen bij commissiefoto’s en bestuursfoto’s. Op dit moment wordt deze commissie bezet door Madelon van den Dobbelsteen, Ilse Buuron, Hidde Hijlkema, Inger van Langen, Anouk Mariuns, Teun van de Meerakker, Céline Pereboom en Max de Rooij. De commissie kan echter nog wel wat hulp gebruiken, dus vind je het leuk om foto's te maken en heb je interesse in de LumiCie? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 7 december 2017 vierde Protagoras haar 29 verjaardag. Dit betekende gelijk de start van het 30e levensjaar van Prot en dus ook van het 6e lustrumjaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden! De festiviteiten bestaan uit een openingsweek, en een sluitingsweek, met daar tussenin regelmatig nog een lustrumactiveit. Hiervoor is een Lustrumcommissie opgericht die ervoor zorgt dat al deze activiteiten in goede banen geleid worden. De activiteiten zullen een gouden randje hebben, want het thema van het VIe lustrum van Protagoras is VIP, Very Important Prot!

 

Binnen VIP kan je een hoop kanten op, dus de lustrumactiviteiten zullen af en toe nogal van elkaar verschillen. Er is bijvoorbeeld een biercantus georganiseerd in samenwerking met ons heerendispuut Lanistae, maar ook een fancy diner. Voor elke Protagoriaan zitten er dus wel een paar interessante activiteiten tussen.

 

De Lustrumcommissie bestaat uit de volgende leden: Pleuni Lodiers (voorzitter), Mats Verhoeven, Yvonne van Mil, Aïsha Abelen, Wouter Groenink, Brenda Knijnenburg, Romy Lauwers en Nina van Velsen.

Op de lustrumsite vind je alles wat je wil weten over het lustrum! 

 

 
 
 
 
 
 

Wat de ouderdagcommissie volgens de ouders inhoudt:

Ouders zijn vaak betrokken bij het studiekeuzeproces van hun kind. Nadat hun kind voor een studie gekozen heeft, weten de meeste ouders meestal niet zo goed waar hun kind nu mee bezig is. Daarom organiseren wij als ouderdagcommissie een dag waarop alle ouders van de eerstejaars BMT- en MWT-studenten zelf kunnen ervaren hoe een dag op de TU/e eruit ziet.

 

Wat de ouderdagcommissie volgens de studenten inhoudt:

Met al die leuke activiteiten, feestjes en borrels die vanuit Protagoras georganiseerd worden, is het heel lastig om je ouders te laten geloven dat je hard aan het studeren bent. Daarom wordt er elk jaar door de ouderdagcommissie een dag georganiseerd om te helpen die illusie bij je ouders in stand te houden. We zullen de dag vullen met ingewikkelde colleges, een moeilijke OGO-opdracht en we sluiten af met het stellen van lastige vragen tijdens een quiz. Aan het eind van deze dag zijn de ouders zo overweldigd van het studentenleven, dat ze inzien dat feestjes en borrels voor hun kind noodzakelijk zijn om de studie vol te houden.

 

 

De ouderdagcommissie bestaat dit jaar uit: Kani Kamalizadeh, Famke Berg, Kirsten Lukassen en Ivana Rovers. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Eén van de grotere levensbehoeften, op meerdere stukken van de schijf-van-vijf vertegenwoordigd: het koekje, is te vinden in zijn natuurlijke habitat, de koekendoos, in het Prothok. Heb je zwaar behoefte aan een combinatie van koolhydraten, vetten en suikers: kom dan even naar het Prothok en plunder de koekendoos, zodat de ProBoKoCo deze weer snel mag vullen. Heb je meer behoefte aan iets vloeibaars, dan is de borrel op donderdag misschien meer aan jou besteed. Begeef je om 16.00 uur naar In Vivo voor een biertje, Palm, Hoegaarden, Duvel of het andere speciale bier dat geregeld onze koelkast of onze tweede tap siert. Als sterke drank meer je ding is, vraag dan even wat er allemaal achter de bar staat aan één van de tappers, terwijl je wacht op een zak chips of een bakje borrelnootjes.

 

 

Veel studenten vinden het leuk om naast het studeren ook iets leuks te doen met hun studiegenootjes. Daarom is in het jaar 2000 Protagoras’ Zinderende Activiteitencommissie, ofwel ProZAc, opgericht. De ProZAc organiseert elk jaar een aantal leuke activiteiten, zoals een dropping en cocktailworkshop. Ook zijn er activiteiten die jaarlijks weer terugkomen, zoals de BBB en borreltocht. Op het moment bestaat de commissie uit:Jules Boesveld (voorzitter), Marlous Bood, Steven Borm, Ilse Buuron, Robin Krijnen en Mark Sweep. Mocht je vragen hebben over de ProZAc, dan kun je een van bovenstaande personen benaderen of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 
 

De Protatype is het verenigingsblad van SvBMT Protagoras. Dit blad houdt de leden op de hoogte van alles wat er speelt binnen de vereniging en de faculteit. Het staat vol met studiegerelateerde rubrieken, interessante verhalen en leuke feitjes! Hiernaast is het ook mogelijk voor bedrijven om advertenties te plaatsen in de Protatype om naamsbekendheid te creëren binnen de huidige generatie BMT studenten. De protatype komt vier keer per jaar uit en de redactie zorgt ervoor dat het elke keer weer vol staat met interessante nieuwtjes. De redactie bestaat op dit moment uit  Sanne Bleser (hoofdredacteur), Naomie Amsing, Myrthe van den Berg, Renate van Doormaal, Elles Elschot, Evi Huijben, Nathalie van de Laar, Ilja van Oort, Milan Pit, Ellen van Rooij, Nadia Takke en Geraline Vis. 

 

 

 

          

 
 

Naast hard zwoegen voor de studie en andere verplichtingen is ontspanning essentieel voor studenten! Hiervoor zijn vele mogelijkheden, maar een van de gezondste en leukste is natuurlijk sporten. Sporten doe je natuurlijk het liefst samen met andere leuke mensen en wie zijn er nou leuker dan Protagorianen? Precies! Om deze twee werelden samen te voegen is in 2014 de sportcommissie gestart, oftewel SpoCo. Deze commissie heeft als doel een aantal sportieve activiteiten per jaar te organiseren voor leden van Protagoras, denk bijvoorbeeld aan de Batavierenrace, schaatsen of een groots sporttoernooi met andere verenigingen samen. De commissie bestaat uit Nadia Takke (voorzitter), Stephan van de Heisteeg, Naomi Klapwijk, Evelien Simonis en Emmy van der Ree.

 
 
 
 

Het moment is weer aangebroken waar iedereen natuurlijk naar uitkijkt. Elke twee jaar wordt er namelijk een studiereis georganiseerd, die meerdere weken omvat in een land buiten Europa en dit jaar is het weer zover. De bestemming is Japan, waar we meerdere steden zullen afgaan. In deze steden zullen we veel bedrijven, universiteiten en instituten bezoeken, maar is er natuurlijk ook genoeg tijd voor culturele dingen en vrije tijd. Om deze mooie reis mogelijk te maken voor jullie is er een commissie opgesteld. Dit jaar zitten er in deze commissie de volgende personen: Sander Keij (voorzitter), Renate van Doormaal (Secretaris en Casestudy Coördinator), Sanne Kwakman (Penningmeester), Jelle van Kerkvoorde (Sponsor Coördinator), Jeroen Deckers (Excursie Coördinator), Steffie van Poppel (Logistiek) en Janne Spierings (PR en Website). Zij zullen het beste uit de reis proberen te halen om de deelnemers een top reis te bezorgen!

Meer informatie over deze reis is te vinden op hun website

 

De BMT symposiumcommissie van 2017-2018 bestaat uit Ilse Buuron (voorzitter), Rosanne Bunt (secretaris), Michelle Klaassen (penningmeester), Floor Knotnerus (vice voorzitter), Irene Lensen (spreker coördinator) en Lieke Kapteijns (sponsor coördinator).

 

Dit jaar staat het symposium in het teken van revalidatie technieken en zal plaats vinden op dinsdag 15 mei in de coronazaal in La Luna, op het TU/e terrein. De volgende personen zullen komen spreken: Chris Baten, Project MARCH, Monique Kalkman - van den Bosch, Vivian Mouser en Sjaak Deckers.

 
 
 
 
 

Ieder jaar moet de penningmeester van de vereniging worden gecontroleerd door een groep van mensen die de verificatiecommissie heet. Deze verificatiecommissie controleert of alle financiële zaken op orde zijn, met andere woorden of de penningmeester goed zijn best heeft gedaan. Wil je in deze commissie plaatsnemen dan is financiële kennis niet vereist, maar het is natuurlijk wel handig om er iets vanaf te weten. Weet je nog helemaal niks, dan is dat ook geen ramp, zolang je maar enthousiast bent en bereid bent om iets te leren.

De VC van het 30e bestuur bestaat uit Madelon van den Dobbelsteen, Mats Verhoeven, Sanne Kwakman en Tom van Sonsbeek.

Omhoog

 

 

 

 

 

Openingstijden Prothok
(Gemini-Noord 1.60)

Openingstijden deze week (12-11 - 16-11)
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag 
09:00 - 17:00
Donderdag 
09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
 
  

 

 

 

Studievereniging der Biomedische Technologie  "Protagoras"

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
Gemini-Noord 1.60
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Telefoon: 040 - 247 2758
E-mail:
bestuur@protagoras.tue.nl
www.protagoras.tue.nl